GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θα κυλήσουν αυγά σήμερα στον Λευκό Οίκο

Στις 35.000 αναμένονται να φτάσουν οι Αμερικανοί που θα υποδεχτούν στο Λευκό Οίκο...


Στις 35.000 αναμένονται να φτάσουν οι Αμερικανοί που θα υποδεχτούν στο Λευκό Οίκο ο Μπαράκ Ομπάμα και η οικογένειά του για την ετήσια παραδοσιακή αναβίωση της γιορτής των αυγών του Πάσχα.
Όπως ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος χθες άνθρωποι από κάθε μία από τις 50 πολιτείες των ΗΠΑ αναμένεται να συμμετάσχουν στην ημέρα της διασκέδασης και της ψυχαγωγίας, για οικογένειες με μικρά παιδιά, ένα γεγονός που διαρκεί περισσότερο από ένα αιώνα.
Η εκδήλωση χρονολογείται από το 1878, όταν ο πρόεδρος Ράδερφορντ Β' Χέιγκς επέτρεψε στα παιδιά να «κυλήσουν» τα αυγά στο Λευκό Οίκο.
Η εκδήλωση ακυρώθηκε λίγες φορές από τότε, κυρίως λόγω κακών καιρικών συνθηκών. Κατά τη διάρκεια του Πρώτου και Δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου, σύμφωνα με την περιγραφή της εκδήλωσης στην ιστοσελίδα του Λευκού Οίκου, μεταφέρθηκε σε άλλα αξιοθέατα της Ουάσιγκτον.
Η ημέρα θα περιλαμβάνει δραστηριότητες όπως αθλήματα και μαγειρική με στόχο να ενισχυθεί η εκπαίδευση των οικογενειών στην υγιεινή διατροφή και την άσκηση. Κύριο θέμα της τελετής, το οποίο είναι εμπνευσμένο από τις πρόσφατες δραστηριότητες της Μισέλ Ομπάμα, θα είναι «Να είσαι υγιής, να είσαι δραστήριος, να είσαι ο εαυτός σου».

1 σχόλιο

  1. εκτος απο χαμπουργερς
    τρωνε και ΑΥΓΑ τα αμερικανακια;!


    αυτο κι αν ειναι ειδηση!


    ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση