GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε ποιον τραγουδιστή είπε ο Αντώνης Ρέμος "μαζέψου" ; (ΦΩΤΟ)

Μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο twitter, ο Αντώνης Ρέμος σχολίασε πρόσφατες δηλώσεις συνάδελφου του. Ο γνωστός τραγουδιστή...

Μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο twitter, ο Αντώνης Ρέμος σχολίασε πρόσφατες δηλώσεις συνάδελφου του. Ο γνωστός τραγουδιστής, σχολίασε με αιχμηρό τρόπο: "Διάβασα κάπου, κατα λάθος, κάποια λόγια που είπε ο Νότης. Σου λέω μια κουβέντα με εκτίμηση: Notis ΜΑΖΕΨΟΥ! Kαληνύχτα...", ήταν το ιδιαίτερα μήνυμα του Αντώνη Ρέμου στον Νότη Σφακιανάκη.
Το tweet του Αντώνη Ρέμου ήρθε λίγες ώρες μετά τη δημοσίευση των παρακάτω δηλώσεων του Νότη Σφακιανάκη:
"Δεν είμαι υποκριτής. Δεν είμαι χριστιανός άλλωστε, κι αυτό είναι πλεονέκτημα. Γιατί ο χριστιανός είναι υποκριτής εκ των πραγμάτων. Άλλα λέει, άλλα σκέφτεται, άλλα θέλει κι άλλα κάνει. Όταν σου έχουν διδάξει από μικρό παιδάκι πως μόλις δέχεσαι  ένα χαστούκι πρέπει να γυρνάς και το άλλο μάγουλο να φας το επόμενο, σε έχουν κάνει μαζοχιστή. Αυτό εξευτελίζει την προσωπικότητα σου. Κι επομένως δεν είσαι καλός άνθρωπος".
Οι δηλώσεις αυτές συνέπεσαν μάλιστα με την προβολή ενός αποσπάσματος από τις ζωντανές εμφανίσεις του Νότη Σφακιανάκη στο νυχτερινό κέντρο "Ιερά Οδός", στο οποίο καθώς τραγουδάει την επιτυχία του "Η πλατεία" κάνει ένα ναζιστικό χαιρετισμό. Βέβαια, όπως έγινε ύστερα γνωστό, η πλευρά του τραγουδιστή ισχυρίζεται πως η κίνηση αυτή αποτελεί χλευασμό προς το ναζιστικό και φασιστικό ιδεώδες και όχι υποστήριξή του.
antonis_remos

1 σχόλιο

  1. ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΙΠΕ.ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ Ο ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΞΕΡΟΛΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση