GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επτά συλλήψεις αλλοδαπών στα αεροδρόμια της Κρήτης

Μαζική απόπειρα αναχώρησης από την Κρήτη αλλοδαπών με πλαστά έγγραφα απέτρεψαν χθες... οι αστυνομικοί στα αεροδρόμια Ηρακλείου και Χανί...

Μαζική απόπειρα αναχώρησης από την Κρήτη αλλοδαπών με πλαστά έγγραφα απέτρεψαν χθες... οι αστυνομικοί στα αεροδρόμια Ηρακλείου και Χανίων.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν επτά αλλοδαπούς από Συρία και Πακιστάν οι οποίοι και θα απελαθούν.

Συγκεκριμένα, στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου, κατά την διάρκεια ελέγχου από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα, συνελήφθησαν τρεις (3) υπήκοοι Συρίας (25, 32 και 33 ετών) και τρεις (3) υπήκοοι Πακιστάν (25, 27, 33 ετών).

Επίσης στον Κρατικό Αερολιμένα Χανίων, κατά την διάρκεια ελέγχου από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα, συνελήφθη ένας (1) υπήκοος Συρίας (33 ετών).

Όπως διαπιστώθηκε, στην προσπάθειά τους να ταξιδέψουν σε Χώρες εντός και εκτός συνθήκης SCHENGEN, χρησιμοποίησαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

Οι δράστες, θα οδηγηθούν στους κ. Εισαγγελείς Πλημμελειοδικών Χανίων και Ηρακλείου, αντίστοιχα, ενώ σε βάρος τους θα εφαρμοστεί το μέτρο διοικητικής απέλασης.

Όπως ανακοινώθηκε, στο πλαίσιο επιχειρησιακού σχεδιασμού, οι Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Κρήτης, εντατικοποιούν τις δράσεις τους, με την εφαρμογή ενισχυμένου προγράμματος ασφάλειας και αστυνόμευσης, που κλιμακώνονται σε όλη την Κρήτη, ώστε να ανταποκριθούν με το καλύτερο τρόπο στην διασφάλιση σταθερού και ασφαλούς περιβάλλοντος για τους πολίτες, ενόψει και της έναρξης της τουριστικής περιόδου στο Νησί.

Ειδικότερα, εντείνονται οι δράσεις και οι έλεγχοι στα σημεία εισόδου (Αεροδρόμια, Λιμένες) του νησιού. flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση