GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δίνουμε αίμα για να βοηθήσουμε τον μαθητή από το Άργος

Η κοινωνία μας παρακολουθεί συγκλονισμένη την περιπέτεια του 17χρονου μαθητή από το Άργος, ο οποίος πάσχει από οξεία λευχαιμία. Ο Δήμα...

Η κοινωνία μας παρακολουθεί συγκλονισμένη την περιπέτεια του 17χρονου μαθητή από το Άργος, ο οποίος πάσχει από οξεία λευχαιμία.
Ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος σε συνεννόηση με την οικογένεια του νεαρού μαθητή όρισε συντονιστή προκειμένου να υπάρχει καλύτερη ενημέρωση και διαχείριση των ενεργειών που πρέπει να γίνουν ούτως ώστε να διευκολυνθούν οι εθελοντές δότες.

Ο νεαρός μαθητής έχει ανάγκη από αίμα καθώς και από αιμοπετάλια και πλάσμα.
Καλούμε όσους επιθυμούν να δώσουν αίμα να απευθύνονται στο τμήμα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Άργους ή αν βρίσκονται εκτός Αργολίδας σε οποιοδήποτε Νοσοκομείο λέγοντας το όνομα του μαθητή το οποίο μπορούν να πληροφορηθούν στο τηλ. 2751067895 από τις 09:00 έως 20:00.

Όσον αφορά τους εθελοντές που θέλουν να προσφέρουν αιμοπετάλια και πλάσμα, τους καλούμε να το δηλώσουν στο παραπάνω τηλέφωνο τις ίδιες ώρες γιατί η λήψη αιμοπεταλίων και πλάσματος έχει συγκεκριμένη διαδικασία. Θα πρέπει πρώτα να κάνουν μία εξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί η καταλληλότητα του αίματός τους και στη συνέχεια να ακολουθήσει η διαδικασία λήψης αιμοπεταλίων και πλάσματος.

Είμαστε σε επικοινωνία με το τμήμα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Άργους έτσι ώστε η διαδικασία αιμοληψίας και προσφοράς από τους δότες να πραγματοποιηθεί στο Άργος. Αν αυτό δεν είναι εφικτό θα μεριμνήσουμε για την μεταφορά των εθελοντών στο ενδεδειγμένο Νοσοκομείο έτσι ώστε να είναι άμεση η προσφορά των εθελοντών αιμοδοτών.

Επίσης σας παρακαλούμε αν έχετε συγγενείς ή φίλους στην Αττική να τους ενημερώσετε για την κρισιμότητα της κατάστασης και όσοι επιθυμούν να προσφέρουν αίμα, αιμοπετάλια ή πλάσμα, να μεταβούν στο Νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς (αιματολογικό κτίριο 3), Δευτέρα έως Παρασκευή από 08:30 έως 18:00 και Σαββατοκύριακο από 08:30 έως 14:00 χωρίς ραντεβού (τηλ. 210776877-8) paratiritis-news.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση