GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στην Κωνσταντινούπολη ο Μητσοτάκης, η Ντόρα και ο εγγονός του Κώστας

Επίσκεψη στην Τουρκία πραγματοποιεί ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης προκειμένου να παρευρεθεί σε συνέδριο επιχειρηματιών της χώρας. Ο Επ...

Επίσκεψη στην Τουρκία πραγματοποιεί ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης προκειμένου να παρευρεθεί σε συνέδριο επιχειρηματιών της χώρας. Ο Επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ μάλιστα συνοδεύεται από την κόρη του Ντόρα Μπακογιάννη και τον εγγονό του Κώστα Μπακογιάννη.
Σήμερα το πρωί ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης με την Ντόρα Μπακογιάννη επισκέφθηκαν την Αγιά Σοφιά όπου είχαν μία απρόσμενη αλλά πολύ ευχάριστη συνάντηση. Εκεί βρίσκονταν μαθητές από σχολείο της Καβάλας οι οποίοι έχουν πάει εκδρομή στην Πόλη και ζήτησαν να φωτογραφηθούν με τον πρώην πρωθυπουργό.
Πηγή: enikos

3 σχόλια

  1. Μόνο στην Ισταμπούλ;

    αυτός και περιτομη θα κανει, αν δεν εκανε,
    μη χασει καμια εδρα η Αγια Οικογενεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΩΧ !!! ΤΟ ΔΡΑΚΟΥΛΟΣΟΙ…

    ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΑ … ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ …

    ΟΛΑ ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΗΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ…

    Ο αρχιαποστάτης συνεχώς αναβάλει το ραντεβού του με τον Xάρο …

    Η φαμίλια Μητσοτάκη ταλαιπωρεί την Ελληνική πολιτική σκηνή επί μια εξηκονταετία…

    Η οσία φαμιλια έχει κατορθώσει μέχρι στιγμής τέσσερα από τα μέλη της (πατήρ ,υιός ,θυγατέρα και εγγονός ) να αμείβονται πλουσιοπάροχα από το δημόσιο ταμείο.

    Δεν αρκούν σελίδες, χρειάζονται τόμοι βιβλίων για να περιγράψουν τον βίο και την πολιτεία αυτού του πολιτικού εφιάλτη της Δημοκρατίας…και της οσίας οικογενείας του…

    Η προσφορά τους στον τόπο τα αναρίθμητα σκάνδαλα (ΑΓΕΤ-ΗΡΑΚΛΗΣ SIEMENS,ΞΥΣΤΟ, ΜΑΥΟ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ,ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ,ΙΠΠΙΚΟΙ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ, ΚΤΛ.ΚΤΛ.ΚΤΛ…) και το χειρότερο όλων η δημιουργία της Ντορό-φαύλο-κρατίας που ρούφηξε το αίμα των Ελλήνων.

    Τα σημαντικότερα κουσούρια της οσίας οικογένειας είναι η απληστία ,η αρχομανία,η πανφαγία και το χειρότερο όμως απ΄ όλα είναι η ευτέλεια τους.

    Το πόθεν έσχες της φαμίλιας ξεχειλίζει από κτίρια, οικόπεδα, αγροτεμάχια, μετοχές, τραπεζικές καταθέσεις,κτλ...



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΥΛΑΣ Ο ΦΑΤΑΟΥΛΑΣ :
    (Ο ΛΑΟΜΙΣΗΤΟΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ Ο ΧΑΡΟΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ.)

    « ΕΙΜΑΙ Ο ΑΠΕΘΑΝΤΟΣ ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ , Ο ΠΑΤΡΩΝΑΣ ΤΗΣ ΝΤΟΡΟΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑΣ , Ο ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΣΑΡΙΩΝ …

    ΕΓΩ Ο ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ , Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ Η ΝΤΟΡΑΚΟΥΛΑ ,Ο ΥΙΟΣ ΜΟΥ Ο ΧΑΖΟΚΟΥΛΗΣ ,O ΕΓΓΟΝΟΣ ΜΟΥ Ο ΝΤΟΡΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΜΟΥ ΤΟ ΔΡΑΚΟΥΛΟΣΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΑΧΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ , ΘΑ ΣΑΣ ΡΟΥΦΗΞΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΡΑΝΙΔΑΣ.

    ΘΑ ΣΑΣ ΠΙΩ ΤΟ ΑΙΜΑ…
    ΘΑ ΣΑΣ ΠΙΩ ΤΟ ΑΙΜΑ …
    ΘΑ ΣΑΣ ΠΙΩ ΤΟ ΑΙΜΑ …

    XAIBANIA, ΑΜΝΗΜΟΝΕΣ, ΜΑΖΟΧΕΣ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟ-ΛΗΣΤΑΝ …»
    (…μπουάχαχα !!! μπουάχαχα !!! μπουάχαχα !!! μπουάχαχα !!! μπουάχαχα !!! ...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση