GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάγκαλος: Μπίζνες με δήμους για την καύση νεκρών!

Εισαγωγή και εμπορία μηχανημάτων για την καύση νεκρών, τα οποία ήδη επιχειρεί να προωθήσει στους δήμους της Αττικής αλλά και της περ...


Εισαγωγή και εμπορία μηχανημάτων για την καύση νεκρών, τα οποία ήδη επιχειρεί να προωθήσει στους δήμους της Αττικής αλλά και της περιφέρειας, έχει ξεκινήσει ο Θ. Πάγκαλος μαζί με τη σύζυγό του Χρ. Χριστοφάκη, επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Δήμο Σαρωνικού.
Όπως γράφει το «Πρώτο Θέμα» ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Παπανδρέου είναι μεσολαβητής εταιρείας που φιλοδοξεί να κατασκευάσει το πρώτο αποτεφρωτήριο στην Ελλάδα.
Η δική του (κοινή με τη σύζυγό του) εταιρεία έχει ως έδρα το διαμέρισμά του στο Κολωνάκι και αντικείμενο της είναι μεταξύ άλλων η παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών επιχειρηματικής φύσης, οι υπηρεσίες έρευνας αγοράς και η παροχή συμβούλου επικοινωνίας σε θέματα τεχνολογίας και ενέργειας.
Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος ο Θ. Πάγκαλος έχει ζητήσει όταν φύγει από τη ζωή, η σορός του να καεί.
aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση