GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ακυρώνουν τις δικαστικές αποφάσεις που δικαίωναν συμβασιούχους!

Αρθρο που αναφέρει ότι θα βρεθούν εκτός δημοσίου όσοι συμβασιούχοι είχαν επιστρέψει σε αυτό, με προσωρινή δικαστική εντολή, αναμένεται να...

Αρθρο που αναφέρει ότι θα βρεθούν εκτός δημοσίου όσοι συμβασιούχοι είχαν επιστρέψει σε αυτό, με προσωρινή δικαστική εντολή, αναμένεται να κατατεθεί την Πέμπτη στη Βουλή, σύμφωνα με τo δελτίο ειδήσεων του Mega. Το ερώτημα που τίθεται είναι αν θα υπάρξει πράσινο φως από τον υπουργό Δικαιοσύνης κ. Αντώνη Ρουπακιώτη.

3 σχόλια

  1. ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΕΧΟΥΜΕ
    Ο Παπαδόπουλος πιό Δημοκράτης ήταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυξηση θανατων λογω μνημονιου!
    Για την κατάρρευση των υπηρεσιών υγείας αλλά και τις επιπτώσεις στην υγεία των πολιτών από τα μέτρα που έχουν ληφθεί τονίζουν με τα πιο σκληρά λόγια 120 πανεπιστημιακοί γιατροί σε επιστολή τους προς τους Σαμαρά, Βενιζέλο, Κουβέλη και Λυκουρέντζο."Ασθενείς κόβουν τα φάρμακά τους λόγω φτώχειας και οι θάνατοι θα αυξηθούν το επόμενο διάστημα καθώς" όπως τονίζουν "θα υπάρξει αύξηση της θνησιμότητας στο τμήμα του πληθυσμού που πλήττεται από ανεργία και φτώχεια" αναφέρουν οι πανεπιστημιακοί γιατροί. Το Σύστημα Υγείας στην Ελλάδα πλήττεται δραματικά. Έχοντας υπογράψει ένα μνημόνιο συνεργασίας με την μη εκλεγμένη και ανεξέλεγκτη Τρόικα για την μείωση των δαπανών για την δημόσια υγεία από το 9,8% στο 6% του ΑΕΠ (το συρρικνωμένο, μετά την κρίση ΑΕΠ), η Ελληνική Κυβέρνηση έχει θεσπίσει μια σειρά από μέτρα τα οποία υπονομεύουν την υγεία του Ελληνικού λαού. "Η αφαίρεση της ασφάλειας υγείας από χιλιάδες ανέργους, κάνει μαθηματικά βέβαιη την αύξηση της θνησιμότητας σε αυτό το τμήμα του πληθυσμού" επισημαίνουν στην επιστολή.
    Οι επιστήμονες τονίζουν, επίσης, ότι οι "Ασθενείς που υποφέρουν από χρόνια προβλήματα, όπως είναι η χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια, αναγκάζονται να πληρώνουν αντί του 5% του κόστους των φαρμάκων τους όπως ίσχυε μέχρι πρότινος, το 25%. Καρκινοπαθείς και νεφροπαθείς υποφέρουν λόγω της αύξησης του κόστους των θεραπειών, των εξειδικευμένων εξετάσεων και των φαρμάκων τους, καθώς και εξ αιτίας της ταλαιπωρίας και της προσωπικής εξαθλίωσης που υφίστανται καθημερινά στις ατελείωτες ουρές αναμονής των ασφαλιστικών ταμείων και στις εγκαταστάσεις των Νοσοκομείων".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σκληρή τιμωρία από τους εκπαιδευτικούς στη τρικομματική κυβέρνηση και στα κομματικά της παραμάγαζα.
    Εξαφανίζονται από το χάρτη ΠΑΣΚ και ΔΗΜΑΡΜΕ, κοντά στο 3-4% τα δύο κόμματα πανελλαδικά, τα απορροφά ο Σαμαράς για να κρατήσει τις δικές του απώλειες. Τα μέχρι τώρα αποτελέσματα :

    21 ΕΛΜΕ:
    ΣΥΝΟΛΟ ΕΔΡΩΝ: 83 από 80, +3

    ΔΑΚΕ: 23 από 25, -2
    ΣΥΝΕΚ: 20 από 15, +5
    ΠΑΜΕ: 12 από 10, +2
    ΠΑΡΕΜΒ: 10 από 6, +4
    ΠΑΣΚ: 6 από 19, -13
    ΔΗΑΡΜΕ: 1 από -
    Λοιπά: 12 από 4, +8

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση