GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα παιδιά φτιάχνουν όπως το θέλουν ένα σχολείο στον Κολωνό

Πρίν λίγους μήνες μας ήρθε ένα μέιλ από την Εύη που είναι στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 127ο Δημοτικού Σχολείου... Κολωνού, στο...

Πρίν λίγους μήνες μας ήρθε ένα μέιλ από την Εύη που είναι στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 127ο Δημοτικού Σχολείου...
Κολωνού, στο όποίο αμέσως δηλώσαμε το ενδιαφέρον μας.

Μας έστειλαν φωτογραφίες και επισκεφτήκαμε το σχολείο κρατώντας σημειώσεις για το τι θα μπορούσε να γίνει σε αυτό το σχολείο.

Ιδέες ειπώθηκαν, αποφάσεις πάρθηκαν και Κυριακή πρωι φτάσαμε στο σχολείο έτοιμοι να τις υλοποιήσουμε.

Εκεί μας περίμενε η Λίζα και η Εύη, μαζί με άλλους γονείς του Συλλόγου, με πρωινό ειδικά φτιαγμένο για την ομάδα. Με τέτοια περιποίηση δεν έμενε τίποτα άλλο απ το να στρωθούμε στη δουλεια, όπως κι έγινε.

Στην εσωτερική αυλή πολύχρωμα αφηρημένα σχέδια, ενώ στους εξωτερικούς τοίχους γκράφιτι και αφηρημένα γράμματα. Χρώματα παντού και μηνύματα με ελπίδα, δίνουν χαρά σε μικρούς και μεγάλους.

Η δράση έχει φτάσει πλεον στο τέλος της και ώρα της ομάδα για τον απολογισμό της ημέρας και της δράσης. Ναι αφήναμε πίσω μας ωραίους ανθρώπους, ένα ωραίο σχολείο και ναι θα έχουμε τις πιο ωραίες αναμνήσεις απ αυτή τη δράση.

Ευχαριστούμε την Λίζα, την Εύη και όλους τους γονείς απ το Σύλλογο για τα τόσα που μας πρόσφεραν, αλλά πάνω απ όλα για τη ζεστασιά τους και το χιούμορ τους. Τον κύριο Μπάμπη τον διευθυντή και τους γείτονες για την υπομονή τους, αλλά πάνω απ όλα ευχαριστούμε τους μικρούς βοηθούς μας την Αρετή, την Μαριεύη, την Μαριλένα, την Νάγια, την Βερόνικα, τον Θανάση, την Γεωργία, την Ελένη, τον Κίμωνα, τον Τάσο, τον Φάνη, την Βασιλική, τον Γιάννη, την Άννα, την Κατερίνα, την Ελευθερία και την Γιώτα, αλλά κυρίως τον Θάνάση που μας μετέδωσε τις γνώσεις του στο βάψιμο. Συμπέρασμα; Ναι όλα τα παιδιά είναι οι ήρωες μας.
kala-nea.gr

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση