GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο παπάς, ο νεαρός, ο σταυρός, το βρίσιμο!

Συνέβηκε σε ενορία των Ιωαννίνων. Μας το μετέφεραν αυτόπτες μάρτυρες και σας το περιγράφουμε. Ήταν απόγευμα Σαββάτου. Και ψαλλόταν ε...


Συνέβηκε σε ενορία των Ιωαννίνων. Μας το μετέφεραν αυτόπτες μάρτυρες και σας το περιγράφουμε. Ήταν απόγευμα Σαββάτου. Και ψαλλόταν εσπερινός.
Νεαρός γύρω στα 20, μπήκε σε εκκλησία για να ανάψει ένα κερί και να κάνει το σταυρό του. Οι τρίχες της κεφαλής του χτενισμένες όρθια. Στο πρόσωπό του τρία σκουλαρίκια, δύο στα αυτιά και ένα στη μύτη. Στη μέση του αλυσίδες και τα πενταλόνια του σκισμένα. Μόλις τον αντιλήφθηκε ο παπάς ενοχλήθηκε.Και άρχισε να τον υβρίζει. Με σκληρές εκφράσεις του τύπου "αλήτη, τι ήρθες να κάνεις εδώ" κ.λπ. Διαφωνούμε με το ύφος του ιερέα, αν βέβαια, έγιναν έτσι ακριβώς τα πράγματα, και όχι με την ουσία του θέματος. Σαφώς και η εμφάνιση του νεαρού δεν ήταν η κατάλληλη ( αν και το τι είναι και τι δεν είναι κατάλληλο θέλει μεγάλη συζήτηση και κρύβει πολύ υποκειμενισμό), ωστόσο δεν είναι σωστό ένας λειτουργός του Υψίστου να αποπαίρνει νεαρό, που θέλει να πλησιάσει προς το Θεό,έστω και με τον τρόπο του. Θα μπορούσε αντί να τον προσβάλλει και να τον αποπάρει, να τον νουθετήσει ή, αν δεν αρέσει σε μερικούς η λέξη νουθεσία, να συζητήσει μαζί του. Σ' αυτή την περίπτωση θαρρούμε ότι τα αποτελέσματα θα ήταν πολύ καλύτερα.

katoci.com

3 σχόλια

  1. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ.ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΕΞΕΠΙΤΙΔΕΣ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ. ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΤΕ ΣΤΙΣ ΜΑΛΆΚΙΕΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι τα σκουλαρίκια τον μάραναν τον παπά. Οι αλαξοκωλιές με τους δεσποτάδες δεν τον ενοχλούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση