GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνελήφθη απότακτος Τρικαλινός Αστυνομικός για εμπορία ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθη χθες το πρωί σε Δ.Δ. του Δήμου Τρικκαίων από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας,...

Συνελήφθη χθες το πρωί σε Δ.Δ. του Δήμου Τρικκαίων από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, 56χρονος Τρικαλινός για εμπορία χασίς...Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr πρόκειται για απότακτο Αστυνομικό, που βρέθηκε εκτός ΕΛ.ΑΣ. για παρόμοια υπόθεση στο παρελθόν.

Ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, οι Αστυνομικοί διενήργησαν νομότυπη έρευνα στην οικία του, κατά την οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, 11 ποσότητες χασίς συνολικού βάρους 633,7 γραμμαρίων, 7 καλλιεργούμενα δενδρύλλια κάνναβης μέσα σε γλάστρες, το χρηματικό ποσό των 800 ευρώ, νάιλον συσκευασία με σπόρους κάνναβης, βάρους 19,8 γραμμαρίων και 5 ναρκωτικά χάπια.

Από την Αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 56χρονος προόριζε την κάνναβη για εμπορία.

2 σχόλια

  1. ΕΙΠΕ Ο ΔΙΚΟΛΑΒΟΣ ΧΑΡΑΤΣΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΘΗΛΥΚΟ ΙΑΒΕΡΗ.
    ΟΧΙ Η ΔΕΣΠΟΙΝΙΣ ΖΩΗ ΕΜΑΘΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΟΡΦΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ.ΕΙΝΑΙ ΘΗΛΥΚΟΣ ΣΕΡΛΟΚ ΧΟΛΜΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΒΑΖΕΤΕ ΕΜΠΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ.ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ.ΑΦΟΥ ΤΑ ΦΑΓΑΤΕ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΙΣΑΤΕ ΤΙΠΟΤΕΝΕΙΟΙ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΑ ΒΑΡΗ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΗΔΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιοι δεν συνελήφθησαν να μας πείτε. Αυτό θα είναι είδηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση