GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μετακομίζει στη ΝΔ η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μαριλένα Κοππά;;..

Ψήνεται μετεγγραφή ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ στη ΝΔ; Διόλου απίθανο. Η τέως προστατευόμενη του Γιώργου Παπανδρέου Μαριλένα Κοππά έχει εκφρά...

Ψήνεται μετεγγραφή ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ στη ΝΔ; Διόλου απίθανο. Η τέως προστατευόμενη του Γιώργου Παπανδρέου Μαριλένα Κοππά έχει εκφράσει, όπως μαθαίνω, την επιθυμία της να προσχωρήσει στην ευρωκοινοβουλευτική ομάδα της Ν.Δ., καθώς μετά την κόντρα της με τον Βενιζέλο δεν βλέπει να έχει μέλλον στο τέως κραταιό Κίνημα.
Για την προθυμία της κυρίας Κοππά να αλλάξει στρατόπεδο έχει ενημερωθεί, μου λένε, και η επικεφαλής των «γαλάζιων» ευρωβουλευτών Μαριέττα Γιαννάκου, αλλά, όπως αντιλαμβάνεστε, αυτό είναι ένα θέμα αποκλειστικής αρμοδιότητας του πρωθυπουργού. Η Μαριλένα έχει άκρες, έστω τυπικές, με ορισμένους παλιούς συνομιλητές του πρωθυπουργού και θα το προσπαθήσει. Τι θα βγει τώρα, άλλο καπέλο.

1 σχόλιο

  1. ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΕΓΙΝΕ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΣΤΟ ΠΑΝΤΕΙΟ με το ΠΑΣΟΚΙΣΜΟ και με την στήριξη του μεγαλοδημοσιογράφου Αντρα της κατόπιν Δουλεψε τον ηλίθιο βλακο Γιωργάκη πουλώντας του πράσινα παραμύθια και την ΒΟΛΕΨΕ στην ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΞΥΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΙΖΕΙΣ και τώρα που βλέπει ότι πάει κατά διαόλου το ΜΑΣΟΚ και αυτή φυσικά της καλάρεσε η κονόμα κυτάει να ΠΑΡΕΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ σε ΑΛΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ για να ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.

    ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΘΑ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ όσο θα ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΡΟΙΔΑ ή ΠΟΥΛΗΤΑΡΙΑ που θα τους ψηφίζουν, άκουσα ότι στη γειτονική Βουλγαρία η ψήφος πήγαινε στα 50 Ευρώ, αντε και στα δικά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση