GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνελήφθη ο μεγαλο - διαφημιστής Μάκης Σεριάτος

Στο σπίτι του στην Κηφισιά συνέλαβαν το πρωί αστυνομικοί τον μεγαλο- διαφημιστή Μάκη Σεριάτο για χρέη προς το Δημόσιο. Σύμφωνα με πληρ...

Στο σπίτι του στην Κηφισιά συνέλαβαν το πρωί αστυνομικοί τον μεγαλο- διαφημιστή Μάκη Σεριάτο για χρέη προς το Δημόσιο.
Σύμφωνα με πληροφορίες...
που δημοσιεύει το iefimerida.gr, ο κ. Σεριάτος χρωστάει στο ΙΚΑ 242.000 ευρώ.
Αναμένεται ανακοίνωση από την Αστυνομία.

Ποιος είναι ο Μάκης Σεριάτος
Γεννήθηκε το 1958 στην Αθήνα και κατάγεται από την Κεφαλονιά και την Ικαρία. Σπούδασε ζωγραφική και ψυχολογία στην Ελλάδα και τη Μεγάλη Βρετανία και στη συνέχεια οικονομικά, management, κοινωνιολογία και σεναριογραφία για τηλεοπτικές διαφημίσεις
Είναι λάτρης της σημειολογίας και δηλώνει ότι η διαφήμιση είναι ένας τρόπος διείσδυσης στο μυαλό και τις ψυχές των ανθρώπων.

Επαγγελματικά ξεκίνησε με τη συγγραφή κειμένων για διαφημιστικές καταχωρίσεις και τηλεοπτικές διαφημίσεις.
Το 1989 ίδρυσε μαζί με τον Πέτρο Τριανταφύλλη τη διαφημιστική εταιρεία Ashley & Holmes και το 1993 τη Le Spot Productions
Το 1996 ξεκίνησε η συνεργασία του με το McCann Worldgroup και από το 2000 έγινε πρόεδρος του Group για τη νοτιοανατολική Ευρώπη.
Ήταν πρόεδρος του Ομίλου Ashley Worldgroup, ο οποίος αποτελούσε τον πρώτο ελληνικό πολυεθνικό Όμιλο Ολοκληρωμένης Επικοινωνίας στη Ν.Α. Ευρώπη.

Περιλαμβάνει τις εταιρείες Ashley & Holmes, Le Sport Productions, United Media, Politics, Zenteam και Alco.
Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (Ε.Ε.Δ.Ε.) από το 1994 και οι εταιρείες του Ομίλου είναι μέλη της Ένωσης Διαφημιστικών Εταιρειών Ελλάδος (Ε.Δ.Ε.Ε.). Αναδείχθηκε Manager of the year 2005.

Είναι παντρεμένος με τη δημοσιογράφο Αλεξάνδρα Καπελετζή και έχουν τρία παιδιά.

2 σχόλια

  1. Ο ΣΕΡΙΑΤΟΣ (ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ LE SPOT ),Ο ΚΟΙΝΟΠΡΑΚΤΗΣ ΤΟΥ ΦΛΕΣΣΑ (TΗΣ CIVITAS) , ME ΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ EΥΡΩ ΠΟΥ ΕΙΣΕΠΡΑΞE ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΖΕΝΣ –SIEMENS –OTE-COSMOTE KAI AΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ (ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΤΩΝ ΧΟΥΒΑΡΝΤΑΔΩΝ ΝΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ) ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΙΣ ΦΟΡΟΕΙΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ - ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕ ΧΡΥΣΑΦΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΕΣΩΝΕΙ ΑΠΟ ΚΕΚΤΗΜΕΝΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ .

    ΔΕΝ ΜΙΑΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΘΕΜΙΤΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ( ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ ) ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΠΥΘΜΕΝΕΣ ΑΡΠΑΧΤΙΚΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σεριάτος ο πολυεκατομμυριούχος : « Πελάτες μου ... Μιζοφοράκιδες και Ζημενάρχες μου , κοινοπράκτες και μιζαρπάχτρες μου ,ελεείστε με να σώσω τις βίλες μου και τα εξοχικά μου, τα ακίνητα και τα κινητά μου από τους φεσωμένους δημοσιοργανισμους και από τους εξαθλιωμένους συνεργάτες μου…»

    Αι σιχτίρ αρχιλαμόγιο των διαφημιστών και των αδηφάγων τρωκτικών του δημοσίου χρήματος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση