GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Σαμαρά - τρόικας. Ποια "κόκκινη γραμμή" τέθηκε...

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, με τους εκπροσώπους της τρόικας στο Μέγαρο Μαξίμου. Αυτή την ώρα στο Μέγαρο Μαξ...

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, με τους εκπροσώπους της τρόικας στο Μέγαρο Μαξίμου. Αυτή την ώρα στο Μέγαρο Μαξίμου παραμένει το οικονομικό επιτελείο.
Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες ο κ. Σαμαράς έθεσε το πολιτικό πλαίσιο των διαπραγματεύσεων, επισημαίνοντας πως η ελληνική κοινωνία δεν αντέχει άλλα μέτρα και πως αυτό αποτελεί κόκκινη γραμμή για την κυβέρνησή του.
Εξάλλου, ζήτησε, με την απομάκρυνση των επίορκων υπαλλήλων από το δημόσιο, να υπάρξει ισάριθμος αριθμός προσλήψεων νέων ανθρώπων, μέσω του ΑΣΕΠ, έτσι ώστε να δοθεί και το κατάλληλο μήνυμα στην κοινωνία, αλλά να καλυφθούν και συγκεκριμένα κενά με εξειδικευμένο προσωπικό.
Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, η συμφωνία δεν θα κλείσει σήμερα στο Μαξίμου, αλλά θα ακολουθήσει νέα συνάντηση του Γιάννη Στουρνάρα με τους δανειστές.
Εξάλλου χτες αναβλήθηκε η συνάντηση του υπουργού Οικονομικών Ι. Στουρνάρα με τους επικεφαλής της τρόικα η οποία είχε προγραμματισθεί για τις 6 το απόγευμα. Σημειώνεται ότι, χτες πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Οικονομικών σύσκεψη του οικονομικού επιτελείου. Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

1 σχόλιο

  1. ΠΟΙΑ ΒΛΑΜΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΞΑΝΑ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ; ΠΟΙΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΝΕΟΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΔΑΠ ΚΑΙ ΠΑΣΠ ; ΠΟΙΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΔΑΚΕ ΚΑΙ ΠΑΣΚΕ ; ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ. ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΟΣΟ ΘΑ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ. ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ, ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΟΧΗ. ΝΑ ΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ, ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση