GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Πλημμύρησε» από εθελοντές ο λόφος του Προφήτη Ηλία στα Τρίκαλα

Εκατοντάδες άτομα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Δημοτικής Αρχής Τρικάλων για τον καθαρισμό του λόφου του Προφήτη Ηλία και του Ζωολογικ...

Εκατοντάδες άτομα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Δημοτικής Αρχής Τρικάλων για τον καθαρισμό του λόφου του Προφήτη Ηλία και του Ζωολογικού Κήπου, συμμετέχοντας ...
για 2η συνεχή χρονιά στην καμπάνια του «Let’s Do It Greece 2013».

Όλοι οι φορείς και οι εθελοντές σε μία από τις αρτιότερες δράσεις του Δήμου Τρικκαίων συγκεντρώθηκαν, σήμερα το πρωί όπως κατέγραψε το trikalanews.gr στον Προφήτη Ηλία και καθάρισαν τα μονοπάτια και τους κοινόχρηστους χώρους από μπάζα και σκουπίδια, έκοψαν ξεραμένα κλαριά από δένδρα, ενώ παράλληλα βάφτηκαν οι κούνιες και οι τραμπάλες της παιδικής χαράς που βρίσκεται στον χώρο.

Στο φετινό εθελοντικό εγχείρημα, συμμετείχαν η Διεύθυνση Πολεοδομίας με το Τμήμα Περιβαλλοντικών Θεμάτων, η Διεύθυνση Καθαριότητας, η Διεύθυνση Πρασίνου και Κηποτεχνίας, η Διεύθυνση Τεχνικής Υπηρεσίας, η Σχολή Μονίμων Αξιωματικών, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρικάλων, η Ένωση Αποστράτων Ν. Τρικάλων, το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, το Δασαρχείο Τρικάλων και η γυναικεία Ποδοσφαιρική Ομάδα «Τρίκαλα 2011».

Στον καθαρισμό πήραν μέρος και ο Δήμαρχος Τρικκαίων Χρήστος Λάππας ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Δημοσθένης Μάντζαρης, οι Αντιδήμαρχοι Θόδωρος Σπανός και Θανάσης Ξάφος, καθώς και πολλοί υπάλληλοι του Δήμου, ενώ αίσθηση προκάλεσε η απουσία των υπολοίπων μελών της Δημοτικής Αρχής Τρικάλων.

Ο Αντιδήμαρχος «Άμεσης Επέμβασης» του Δήμου Τρικκαίων Θεόδωρος Σπανός ο οποίος είχε και το γενικό πρόσταγμα της εκδήλωσης εμφανώς ικανοποιημένος από την αθρόα συμμετοχή του κόσμου στην εκδήλωση ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες και δήλωσε στο trikalanews.gr ότι «Η τεράστια συμμετοχή των συμπολιτών μας στην προσπάθεια μας είναι συγκινητική ενώ η συμμετοχή των Φορέων και εθελοντών μας ενθαρρύνει και με την άριστη συνεργασία που έχουμε με την ΣΜΥ και με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρικάλων θα την επαναλάβουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα».

Αξίζει να αναφέρουμε πως σε όλους τους συμμετέχοντες προσφέρθηκαν αναψυκτικά, καφέδες, νερά, μπύρες αλλά και ένα μικρό πρόγευμα.

trikalanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση