GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αθλείται καθημερινά και φροντίζει τον εαυτό του ο Β. Παπαγεωργόπουλος στη φυλακή‏...

Ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης Β. Παπαγεωργό πουλος, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία», αθλείται καθημερινά παίζοντας βό...



Ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης Β. Παπαγεωργό πουλος, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία», αθλείται καθημερινά παίζοντας βόλεϊ, ενώ εμφανίζεται κάθε μέρα περιποιημένος, τρώγοντας κανονικά το φαγητό της φυλακής.
Ο άλλοτε 100αρης σπρίντερ, δεν έχει εγκαταλείψει τον αθλητικό τρόπο ζωής και την υγιεινή, καθώς εκτός από την καθημερινή άσκηση προσέχει ιδιαιτέρως τι τρώει, με κρατούμενο του ίδιου ορόφου να δηλώνει στην εφημερίδα: «Ψωνίζει από το κυλικείο, αλλά δεν παίρνει σοκολάτες και γαριδάκια. Τρώει καλά και υγιεινά όσο μπορεί».
Ο κ. Παπαγεωργόπουλος, περνά πολύ χρόνο με τον πρώην συνεργάτη του Μιχάλη Λεμούσια, συζητώντας και βλέποντας τηλεόραση, ενώ το μόνο παράπονο του πρώην δημάρχου είναι ότι δεν έχει γίνει εκκλησιασμός εδώ και δυο εβδομάδες, λόγω επιφυλακής, μετά τα συνεχή έκρυθμα περιστατικά σε φυλακές της χώρας.

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση