GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το ΚΚΕ για τις δηλώσεις Σαμαρά

Ο Πρωθυπουργός, με προκλητικό τρόπο, καλεί το λαό να δεχτεί τη σφαγή και να περιμένει τα δήθεν οφέλη μιας μελλοντικής καπιταλιστικής...


Ο Πρωθυπουργός, με προκλητικό τρόπο, καλεί το λαό να δεχτεί τη σφαγή και να περιμένει τα δήθεν οφέλη μιας μελλοντικής καπιταλιστικής ανάπτυξης, υποστηρίζει το Κομμουνιστικό Κόμμα σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Αντώνη Σαμαρά για την ανεργία και την οικονομία.

Στην ανακοίνωσή του το ΚΚΕ εκτιμά πως ο λαός δεν έχει να περιμένει τίποτα, αφού η ανάπτυξη θα στηριχτεί στα ερείπια των εργατικών λαϊκών κατακτήσεων και θα συνοδεύεται με υψηλά ποσοστά ανεργίας.

«Τώρα χρειάζεται να οργανώσει την πάλη και τη συμμαχία του, με οδηγό τη φιλολαϊκή διέξοδο από την κρίση που προτείνει το ΚΚΕ για να απαλλαγούν οι εργαζόμενοι από τα δεσμά του κεφαλαίου και της Ευρωπαϊκής Ένωσης και να εξασφαλιστεί μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους», καταλήγει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση