GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσοχατζόπουλος: Οι ηγεσίες του ΠΑΣΟΚ αναζητούν εξιλαστήριο θύμα

Για ανενδοίαστη επιχείρηση παρέμβασης κάποιων από το ΠΑΣΟΚ σε προσωπική του υπόθεση κάνει λόγο σε γραπτή του ανακοίνωση ο Άκης Τσοχατζό...

Για ανενδοίαστη επιχείρηση παρέμβασης κάποιων από το ΠΑΣΟΚ σε προσωπική του υπόθεση κάνει λόγο σε γραπτή του ανακοίνωση ο Άκης Τσοχατζόπουλος, με αφορμή... κύκλους του κόμματος που χαρακτήριζαν τον πρώην υπουργό «ντροπή» για την παράταξη.

«Ποιοι ντρόπιασαν το ΠΑΣΟΚ το γνωρίζουν καλά στο ΠΑΣΟΚ» αναφέρει ο πρώην υπουργός, ενώ επαναλαμβάνει ότι οι ηγεσίες του κόμματος αναζητούν εξιλαστήριο θύμα και άλλοθι επιχειρώντας τη μετάθεση ευθυνών για τον πρωτοφανή εξευτελιστικό καταποντισμό στις πρόσφατες εκλογές.

Στη δήλωση του κατηγορουμένου πρώην υπουργού αναφέρεται:

«Ευθεία και ανενδοίαστη παρέμβαση επιχείρησαν κάποιοι χτες από το ΠΑΣΟΚ σε μια προσωπική μου υπόθεση, που βρίσκεται προς κρίση ενώπιον της Δικαιοσύνης, εκδίδοντας μάλιστα και "καταδικαστική απόφαση" εις βάρος μου!

Έτσι, απλά, οι ηγεσίες του ΠΑΣΟΚ αναζητούν εξιλαστήριο θύμα και άλλοθι επιχειρώντας με αυτή την αγωνιώδη προσπάθεια και ντροπή για το ίδιο, τη μετάθεση των ευθυνών για τον πρωτοφανή εξευτελιστικό καταποντισμό στις πρόσφατες εκλογές.

Ποιοι ντρόπιασαν το ΠΑΣΟΚ, γνωρίζουν καλά στο ΠΑΣΟΚ».

Ο κ. Τσοχατζόπουλος απευθυνόμενος «στο μόνο κατ΄όνομα σημερινό ΠΑΣΟΚ» τονιζει ότι πρόσφερε επί 40 χρόνια στο Κίνημα και την Ελλάδα και καταλήγει:

«Επομένως, δεν παραγράφονται με "δηλώσεις" τα παραπάνω, κυρίως όμως δε μπορούν να αμαυρωθούν από αυτούς που μετέτρεψαν ένα μεγάλο λαϊκό Κίνημα σε συνώνυμο του μαρτυρίου του κοινωνικού, οικονομικού και πολιτισμικού χρέους του Ελληνικού λαού».
skai.gr

1 σχόλιο

  1. Όλοι αυτοί οι σοσια-ληστές που έγιναν Κροίσοι σώζοντας τον τόπο από το 1981 και μετά, πρέπει να λογοδοτήσουν για τα φαγωμένα από τα μιζαρισμένα.

    Οι σοσιαλ “δημοκράτες” απολαμβάνουν τ΄ αγαθά της δημοκρατίας ατιμώρητοι, έχοντας συγκεντρώσει σεβαστά ποσά σε λογαριασμούς του εξωτερικού, από τις οικονομικές λοβιτούρες στο σύστημα και την καταλήστευση των δημοσίων ταμείων.

    Ο λαός οφείλει να αντιληφθεί, πως μέσα από το επικρατούν πολίτευμα δεν πρόκειται να επέλθει λύση, αλλά συγκάλυψη.

    Γι αυτό ας αρχίσει ν΄ αναζητά άλλους δρόμους, έξω από την ψευδεπίγραφη δήθεν δημοκρατική νομιμότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση