GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Ναπολιτάνο δίνει λύση στο αδιέξοδο: Δέχεται να επανεκλεγεί πρόεδρος στην Ιταλία...

Δέχεται την πρόταση της ιταλικής κεντροδεξιάς, της κεντροαριστεράς και του κέντρου του Μάριο Μόντι, να επανεκλεγεί στην προεδρία ...

Δέχεται την πρόταση της ιταλικής κεντροδεξιάς, της κεντροαριστεράς και του κέντρου του Μάριο Μόντι, να επανεκλεγεί στην προεδρία της Δημοκρατίας, ο Ιταλός πρόεδρος της Δημοκρατίας Τζώρτζιο Ναπολιτάνο, όπως κατέστησε σασφές με ανακοίνωσή του. Πιστεύω ότι ο πρόεδρος θα δεχθεί τελικά την πρότασή μας που έχει ως κύριο σημείο αναφοράς το εθνικό συμφέρον», είχε δηλώσει νωρίτερα η βουλευτής της μπερλουσκονικής κεντροδεξιάς, Νούντσια Ντε Τζιρόλαμο. Το κίνημα Πέντε Αστέρων συνεχίζει να στηρίζει τον υποψήφιό του νομικό Στέφανο Ροντοτά. «Αν τα δεδομένα αλλάξουν, θα εκτιμήσουμε την όποια νέα πραγματικότητα», εξήγησε η εκπρόσωπος του κινήματος.
Ωστόσο, το περιβάλλον του κ. Ροντοτά είχε αφήσει να διαρρεύσει ότι προς το παρόν δεν εννοεί να αποσυρθεί από την κούρσα για την προεδρία της Δημοκρατίας, και «ευχαρίστησε τους εκλέκτορες του κεντροαριστερού Δημοκρατικού Κόμματος που τον στηρίζουν, αναγνωρίζοντας την προοδευτική του ιδεολογική τοποθέτηση». Ενδεχομένως το ιταλικό κοινοβούλιο μπορεί να επανεκλέξει τον Τζόρτζιο Ναπολιτάνο, ήδη σήμερα το απόγευμα, κατά την ψηφοφορία που θα αρχίσει στις τρεις ώρα Ιταλίας, τέσσερις ώρα Ελλάδος.
Υπενθυμίζεται τέλος ότι τις περασμένες εβδομάδες ο Τζόρτζιο Ναπολιτάνο είχε απορρίψει το ενδεχόμενο επανεκλογής του με αναφορά και «στα αδιάψευστα στοιχεία της ταυτότητάς του που αφορούν πρώτα απ’ όλα την ημερομηνία γέννησής του».

4 σχόλια

  1. na epaneklegei mesa apo to feretro?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΦΤΑΣΕ Η ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Α ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΝΑΠΟΛΙΤΑΝΟ ΠΑΛΙ ΘΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΕΙΣ ΜΠΡΑΒΟ ΒΡΕ. ΑΝΤΕ ΚΑΛΑ ΣΤΕΡΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΩΛΟΓΕΡΕ ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΘΑΤΣΕΡ ...
    \ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση