GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιχείρηση για την πάταξη του παρεμπορίου στο Κερατσίνι

Μεγάλος αριθμός προϊόντων απομίμησης διαφόρων γνωστών εμπορικών οίκων βρέθηκε στη διάρκεια ελέγχων σε.. δύο καταστήματα πώλησης, τρεις...

Μεγάλος αριθμός προϊόντων απομίμησης διαφόρων γνωστών εμπορικών οίκων βρέθηκε στη διάρκεια ελέγχων σε..
δύο καταστήματα πώλησης, τρεις αποθήκες ενδυμάτων και υποδημάτων και δύο φορτηγά στο Κερατσίνι.

Συνελήφθησαν με την αυτόφωρη διαδικασία δύο Έλληνες και ένας αλλοδαπός, ενώ αναζητείται ένα ακόμη άτομο.

Όλοι τους κατηγορούνται για πλαστογραφία, απάτη και παραβάσεις του Αγορανομικού Κώδικα σε συνδυασμό με το νόμο περί σημάτων.

Επιπλέον, η δικογραφία περιλαμβάνει και παραβάσεις της φορολογικής νομοθεσίας, αφού από τον επιτόπιο έλεγχο διαπιστώθηκε η μη έκδοση τουλάχιστον ενός συνοδευτικού φορολογικού στοιχείου αξίας - διακίνησης αγαθών αξίας, άνω των 500 ευρώ.

Στη διάρκεια των ελέγχων κατασχέθηκαν αναλυτικά 2.516 ζευγάρια υποδημάτων, 251 ενδύματα, 17 ρολόγια, 73 γυαλιά ηλίου, καθώς και τα δύο φορτηγά.

Η επιχείρηση υλοποιήθηκε από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και δρομολογήθηκε από το υπουργείο Οικονομικών και ειδικότερα των υφυπουργό Γιώργο Μαυραγάνη.

«Η πάταξη τέτοιων φαινομένων, συμβάλλει καίρια και αποφασιστικά στην υποστήριξη των νόμιμων επιχειρήσεων, οι οποίες συμβάλλουν με τη δραστηριότητα τους στην προσπάθεια οικονομικής ανόρθωσης της χώρας», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο κ. Μαυραγάνης.

Όπως αναφέρει, «η κυβέρνηση θα συνεχίσει τη δίωξη της παρανομίας με την ίδια ένταση στοχεύοντας στην προστασία του πολίτη, στη μείωση της φοροδιαφυγής και στην ενίσχυση του υγιούς εμπορίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση