GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ελεύθερος ο (πρώην πρόεδρος του ΤΣΠΕΑΘ) Δ. Καπράνος

Αποφυλακίζεται με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών ο πρώην πρόεδρος του ΤΣΠΕΑΘ Δημήτρης Καπράνος ο οποίος κρατείτο προσωρινά στις φυλακές Κ...

Αποφυλακίζεται με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών ο πρώην πρόεδρος του ΤΣΠΕΑΘ Δημήτρης Καπράνος ο οποίος κρατείτο προσωρινά στις φυλακές Κορυδαλλού για την υπόθεση του δομημένου ομολόγου αξίας 130 εκατομμυρίων ευρώ που είχε προμηθευτεί το Ταμείο.
Το Συμβούλιο Εφετών επέβαλε στον Δ. Καπράνο τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του δύο φορές το μήνα. Στην αίτηση αποφυλάκισης που είχε καταθέσει και έγινε δεκτή επεσήμαινε μεταξύ άλλων ότι δεν είναι ύποπτος φυγής ούτε ύποπτος τέλεσης νέων αξιόποινων πράξεων, αφού πλέον δεν έχει τη θέση του στο ταμείο, ενώ επικαλέστηκε και προβλήματα υγείας.
Ο πρώην πρόεδρος του ΤΣΠΕΑΘ κατηγορείται για τα αδικήματα της δωροδοκίας και της απιστίας, με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση