GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποκάλεσε τον Πάγκαλο "γαϊδούρι" και καταγγέλλει ότι συνελήφθη...

Στο Α.Τ. Βουλιαγμένης κρατείται αυτή την ώρα ένας πολίτης μετά από μήνυση που υπέβαλε εναντίον του ο κ.Θεόδωρος Πάγκαλος. Σύμφωνα με όσα ...

Στο Α.Τ. Βουλιαγμένης κρατείται αυτή την ώρα ένας πολίτης μετά από μήνυση που υπέβαλε εναντίον του ο κ.Θεόδωρος Πάγκαλος.
Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει,  λίγο πριν από τις 12 το μεσημέρι είδε τον πρώην υπουργό στην λίμνη της Βουλιαγμένης και σχολίασε "Δείτε το γαϊδούρι που έχει το θράσος να έρχεται και για μπάνιο", ο κ.Πάγκαλος τον πλησίασε "με το μπουρνούζι του" και του ζήτησε να επαναλάβει. 'Οταν ο πολίτης επανέλαβε όσα είχε πει ο πρώην υπουργός κάλεσε τον αστυνομικό της ασφάλειάς του ο οποίος ζήτησε τα στοιχεία του και όταν εκείνος αρνήθηκε κάλεσε την άμεση δράση.
"Αμέσως ήρθαν 5 περιπολικά της αστυνομίας και δύο μοτοσικλετιστές της ομάδας "ΔΙΑΣ" λέει ο Κ.Ρ. και προσθέτει "Με έφεραν στο Α.Τ. της Βουλιαγμένης όπου ενημερώθηκα ότι ο κ.Πάγκαλος υπέβαλε μήνυση εναντίον μου,ρώτησα αν μπορούσα να υποβάλω κι εγώ μήνυση κατά του πρώην υπουργού και αν θα έμενε και εκείνος μαζί μου στο αστυνομικό τμήμα, "εμείς πάντως θα τον αναζητήσουμε" μου απάντησαν οι αστυνομικοί με τους οποίους δεν έχω κανένα πρόβλημα γιατί αντιλαμβάνονται και εκείνοι την αγανάκτησή μου ως πολίτη αυτής της χώρας" καταλήγει ο Κ.Ρ. εκφράζοντας ταυτόχρονα το παράπονο "Κανένας από τους ανθρώπους που βρίσκοντας στην λίμνη δεν αντέδρασε στην σύλληψή μου,μου έκανε τρομερή εντύπωση".

7 σχόλια

  1. Σκατα στο Παγκαλο7 Απρ 2013, 4:23:00 μ.μ.

    Κακως ο πολιτης τον αποκαλεσε γαιδουρι,
    γιατι εθιξε τα συμπαθη τετραποδα,
    η σωστη εκφραση ηταν ΓΟΥΡΟΥΝΙ.

    Οσο για την μηνυση, μακαρι να εκδικαστει
    και να μαθουμε κι εμεις την ημερομηνια να παμε,
    γιατι θα εχει πολυ γουστο να μαθει ολη η ελλαδα ποσο μαλακας ειναι αυτο το κουραδομαζεμα που λεγεται παγκαλος, τρομαρα του,
    ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΗΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΤΟΥΣ "ΠΑΓΚΑΛΟΥΣ" ΜΕ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΖΩΩΝ.

    ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΤΕ ΤΑ ΖΩΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κανονικά, μήνυση θα έπρεπε να καταθέσει ο γάιδαρος, γιατί το υπομονετικό αυτό ζωάκι δεν έχει καμία σχέση με τα ξετσίπωτα παχύδερμα που κυκλοφορούν στην Ελλάδα μας ! Μακάρι να γίνει η δίκη να μαζευτούμε εκατοντάδες χιλιάδες "ζώα" που ψηφίζαμε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και μας απειλούν τώρα, μας κόβουν μισθούς και συντάξεις, φάρμακα και εξετάσεις, επιδόματα, βάζουν χαράτσια και φόρους και απειλούν με κατασχέσεις, να μας δουν από κοντά.

    Ας τα βλέπουν όσα ζώα ακόμα σκέφτονται να ξαναψηφίσουν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό τοσυμβάν είναι απο πέρσι...καλά τι πάθατε εκεί στο press.gr;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. O IKONIZOMENOS SOBAPOTATOS KIRIOS
    APOKALESE KAPION GOUPOUNI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτή τη κυνική χοντροκουφάλα την τρώμε στη μάπα 35 χρόνια τώρα. Πρώην γελοίος ΙΝΣΤΡΟΥΧΤΟΡΑΣ (καθοδηγητής) του ΚΚΕ της 10ετιας του 60. Κλασσική περίπτωση βολεμένου κατ' όνομα αριστερού με βαθιά δεξιά τσέπη και τεράστια ακίνητη περιουσία.
    O χέστης των ΙΜΙΩΝ που παρακαλούσε να φυσήξει αέρας για να ρίξει την Τούρκικη σημαία που είχαν στήσει οι Τούρκοι προβοκάτορες. Η κουραδομηχανή που παρέδωσε τον ΟΤΣΑΛΑΝ στους Τούρκους επειδή φοβήθηκε μην τον κάνουν ντα οι μεμέτηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι είπε ο Πάγκαλος μετά το περιστατικό!!!
    http://toerwthmatologio.blogspot.gr/2012/12/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση