GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τη Δευτέρα η απολογία των επιστατών

Τη Δευτέρα πρόκειται να απολογηθούν στον ανακριτή Αμαλιάδας οι τρεις συλληφθέντες, που κατηγορούνται για την επίθεση εναντίον αλλοδαπών...

Τη Δευτέρα πρόκειται να απολογηθούν στον ανακριτή Αμαλιάδας οι τρεις συλληφθέντες, που κατηγορούνται για την επίθεση εναντίον αλλοδαπών εργατών στην Νέα Μανωλάδα Ηλείας. Η εισαγγελέας Αμαλιάδος... έχει ασκήσει εναντίον των τριών συλληφθέντων ποινικές διώξεις, για εμπορία ανθρώπων κατ' εξακολούθηση και κατ' επάγγελμα, για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία και κατά συρροή, για ηθική αυτουργία στην απόπειρα, για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία και για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συρροή και κατά συναυτουργία.

Όσον αφορά την πλευρά των κατηγορουμένων, ο δικηγόρος του 39χρονου υποστήριξε, μεταξύ άλλων, ότι ο πελάτης τους αρνείται την εμπλοκή του στο περιστατικό και πρόσθεσε ότι οι αλλοδαποί ήταν εκείνοι που κινήθηκαν απειλητικά.

Ο δικηγόρος του 21χρονου και του 27χρονου, ανέφερε ότι δεν υπήρχε ανθρωποκτόνος διάθεση, ούτε υπήρχε σκοπός να γίνει ζημιά. Ακόμη υποστήριξε ότι δεν ευθύνονται οι κατηγορούμενοι για τις συνθήκες διαβίωσης των αλλοδαπών. Για τις συνθήκες της σύλληψης των δύο εκ των τριών σημείωσε ότι, ο ίδιος είχε ενημερώσει την Αστυνομία, πως επρόκειτο να παραδοθούν, αλλά ακολούθησε η σύλληψη μέσα στο γραφείο του.

Στο μεταξύ, τη Δευτέρα αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή Αμαλιάδας και ο επιχειρηματίας Νίκος Βαγγελάτος που εκμεταλλευόταν τις καλλιέργειες φράουλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση