GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του Φίλιππα

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρόν στην κηδεία του Φίλιππα Δελαπόρτα που "έφυγε" από την ζωή την Τρίτη το πρωί από τροχαίο ατύχημα ...

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρόν στην κηδεία του Φίλιππα Δελαπόρτα που "έφυγε" από την ζωή την Τρίτη το πρωί από τροχαίο ατύχημα στην Ανάβυσσο.
Όλη η Ρόδος συγκλονίστηκε από τον αδόκητο θάνατο του παλικαριού.

Σε ηλικία 20 μόλις ετών έγινε άγγελος και πέταξε….

Όλα τα πρόσωπα θλιμμένα και όλα τα μάτια δακρυσμένα. Βαθύς και βουβός πόνος επικράτησε σήμερα το μεσημέρι στον Ιερό Ναό της Θεοτόκου στη Κρεμαστή.

Σύσσωμος ο ποδοσφαιρικός κόσμος του νησιού παραβρέθηκε στη Κρεμαστή για να πει το «ύστατο έχαιρε» στον Φίλιππο.

Στον Ιερό ναό της Θεοτόκου παραβρέθηκε και ο περιφερειάρχης Γιάννης Μαχαιρίδης όπως και αρκετοί ακόμη πολιτικοί και αθλητικοί παράγοντες του τόπου.

Ποτέ δεν θα ξεχάσουν οι φίλοι τον Φίλιππα γιατί μέσα στην καρδιά τους ζει και εφ' όσον υπάρχει η αγάπη κανείς δεν πεθαίνει. Είναι πλέον κοντά στο Θεό, όμως η ψυχή και το πνεύμα του είναι εδώ».

Πάνω στο φέρετρο είχαν τοποθετήσει ποδοσφαιρική φανέλα του καθώς ο 20χρονος Φίλιππας από μικρό παιδί λάτρευε το ποδόσφαιρο.
ifmedia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση