GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του στη Σύρο (για τον καβγά με την ιδιαιτέρα του Κεδίκογλου) ο Στ. Άγας...

Το μεσημέρι σήμερα ο πρόεδρος των Ομολογιούχων νομού Κυκλάδων Σταμάτης Άγας οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου και με...

Το μεσημέρι σήμερα ο πρόεδρος των Ομολογιούχων νομού Κυκλάδων Σταμάτης Άγας οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου και μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος.
Τι είχε προηγηθεί;
Η σύλληψή του έγινε χθες κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας με τη διαδικασία του αυτοφώρου.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο ο γνωστός πρώην πολιτευτής Κυκλάδων του κόμματος των Κυνηγών και νυν Πρόεδρος των μικρομολογιούχων Κυκλάδων τηλεφώνησε χθες το πρωί στο γραφείο του κυβερνητικού Εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου στην Αθήνα, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για τον τρόπο που αντιμετωπίζει η κυβέρνηση το πρόβλημα των χιλιάδων μικροομολογιούχων - οι οποίοι, σημειωτέον, έχασαν εν μια νυκτί τις περιουσίες και τους κόπους μιας ζωής από το "κούρεμα" του ελληνικού χρέους το Νοέμβριο του 2012.
Ο κ. Άγας με τη γραμματέα με την οποία μίλησε είχε έντονο λεκτικό διαξιφισμό. Σύμφωνα με πληροφορίες κάποιοι τον άκουσαν να λέει τις φράσεις "μας φάγατε τα λεφτά μας, μας κλέψατε, ποιος θα πληρώσει για την περιουσία μας".
Σύμφωνα με όσα δήλωσε στην εκπομπή «Αποκαλυπτικό Δελτίο», στο Έξτρα Channel, ο ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού Syros TV1 Κομνηνός Στρογγύλης, ούτε ο ίδιος ο Σταμάτης Άγας γνωρίζει για ποιους ακριβώς λόγους συνελήφθη από την Ασφάλεια.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο κ. Κεδίκογλου κατέθεσε μήνυση κατά του κ. Άγα ο οποίος παρουσιάστηκε στο ΑΤ Σύρου αυτοβούλως και συνελήφθη. Το πρωί θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
Ωστόσο το περιστατικό ήδη έχει προκαλέσει αίσθηση και θόρυβο στην τοπική κοινωνία της Σύρου.
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Άγας, ο οποίος έχει χάσει μεγάλα χρηματικά ποσά από τις αποταμιεύσεις του λόγω του κουρέματος των ομολόγων του ελληνικού δημοσίου, εδώ και καιρό πρωτοστατεί σε όλες τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας των μικροομολογιούχων στην Αθήνα και έχει εκφραστεί πολλές φορές δημόσια, σε βάρος συγκεκριμένων προσώπων της σημερινής συγκυβέρνησης και της προηγούμενης κυβέρνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση