GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπάρες κατά της εισιτηριοδιαφυγής στο Μετρό

Μέχρι τα μέσα Ιουλίου αναμένεται να κατατεθούν οι δεσμευτικές προσφορές για το ηλεκτρονικό εισιτήριο, στο πλαίσιο του οποίου θα τοπο...


Μέχρι τα μέσα Ιουλίου αναμένεται να κατατεθούν οι δεσμευτικές προσφορές για το ηλεκτρονικό εισιτήριο, στο πλαίσιο του οποίου θα τοποθετηθούν μπάρες σε μία προσπάθεια να καταπολεμηθεί η εισιτηριοδιαφυγή, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Ανάπτυξης.

Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα υπάρξουν νεότερα και για το διαγωνισμό των 1.000 «έξυπνων» στάσεωντου ΟΟΣΑ.

Την Τρίτη συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΑΣΑ για τα δύο έργα Σύμπραξης Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ), της Τηλεματικής και του Ηλεκτρονικού Εισιτηρίου.

Μάλιστα, για το έργο της Τηλεματικής, εγκρίθηκαν οι προσφορές και των δύο υποψηφίων, οι οποίοι στις 29 Μαρτίου είχαν καταθέσει δεσμευτικές προσφορές.

Οι υποψήφιοι είναι οι Τέρνα Ενεργειακή - Unisystems και Intrasoft International - Intrakat.

Στο έργο προβλέπεται ότι θα τοποθετηθούν μπάρες στο Μετρό, ώστε να περιοριστούν οι απώλειες από τους «λαθραίους» επιβάτες.

Οι έξι υποψήφιοι, οι οποίοι συνεχίζουν στη διαδικασία του διαγωνισμού και καλούνται να υποβάλλουνδεσμευτικές προσφορές είναι οι εξής:

1) Intracom IT Services - Intrasoft International - Intracom Telecom - Intrakat

2) Indra Sistemas

3) Τέρνα Ενεργειακή - LG - CNS CO

4) ΑΤΕΣΕ

5) Άκτωρ Παραχωρήσεις - Unisystems

6) Ericsson Hellas

Όπως ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης: «Δύο πολύ σημαντικά έργα για την αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών της Αττικής και της βελτίωσης του συγκοινωνιακού έργου των αστικών συγκοινωνιών, μπαίνουν στην τελική τους φάση».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση