GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένα οδοιπορικό στη Σιβηρία με Μοτοσυκλέτα...!

Ένα όνειρο που σιγά σιγά παίρνει σάρκα και οστά.. Ο Αριστοτέλης Καρακώστας, κάτοικος Κοζάνης, τα τελευταία χρόνια πραγματοποιεί το όνε...

Ένα όνειρο που σιγά σιγά παίρνει σάρκα και οστά..
Ο Αριστοτέλης Καρακώστας, κάτοικος Κοζάνης, τα τελευταία χρόνια πραγματοποιεί το όνειρό του, ταξιδεύοντας ανά τον κόσμο με την μοτοσυκλέτα του. Στην διάρκεια αυτού του εγχειρήματος, ταξίδεψε στο Μαρόκο διασχίζοντας την Ιταλία, την Γαλλία και την Ισπανία. Επισκέφθηκε την Τουρκία και ταξίδεψε στα Βαλκάνια.
Τους τελευταίους δύο μήνες, επεξεργάζεται το σχέδιο για ένα ταξίδι που θα...
τον φέρει μέσω των Ρωσικών στεπών και της Μογγολίας στις ακτές του Ειρηνικού ωκεανού με προορισμό την πόλη Magadan. Το Magadan πόλη της Σιβηρίας, είναι λιμάνι, στο οποίο η ναυπηγική και η εξόρυξη χρυσού αποτελούν τις κύριες οικονομικές δραστηριότητες. Επί Σταλινικής διακυβέρνησης αποτέλεσε τόπο εξορίας, ενώ σε αυτό στεγάστηκαν αρκετές φυλακές του καθεστώτος(Γκουλάγκ).

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα τελευταία 3000 χωμάτινα χιλιόμετρα που οδηγούν στο Magadan ονομάζονται «δρόμος των οστών» και ο θρύλος θέλει τους εργάτες που πέθαναν κατά τη διάρκεια της διάνοιξής του να είναι θαμμένοι κάτω από το χωμάτινο οδόστρωμα. Ο δρόμος των οστών έχει γίνει μια πρόκληση για τους μοτοσικλετιστές περιπέτειας. Μετά την πτώση της σοβιετικής κυβέρνησης, ο δρόμος για πρώτη φορά περάστηκε από δυτικές μοτοσικλετιστές το καλοκαίρι του 1995.

Μέχρι σήμερα οι μοτοσυκλέτες που «πάτησαν» στο Magadan είναι κάτω από 150 παγκοσμίως.
Ο Αριστοτέλης Καρακώστας ευελπιστεί να είναι ο πρώτος Έλληνας μοτοσικλετιστής που θα φτάσει σε αυτό το μέρος. Ένας τόπος που σφύζει από πρόσφατο ιστορικό ενδιαφέρον και πανέμορφα, άγρια τοπία – αυτό είναι το Magadan.

Ο δρόμος της επιστροφής περνάει από Λευκορωσία, Πολωνία, Σλοβενία, Ουγγαρία, Σερβία, FYROM.
Αυτού του είδους τα εγχειρήματα, αποκτούν άλλη διάσταση όταν τα μοιράζεται κανείς με τρίτους. Η τεχνολογία, το διαδίκτυο και τα ΜΜΕ προσφέρουν την δυνατότητα να προβάλλουν δυναμικά τέτοιες προσπάθειες.

Προκειμένου να πραγματοποιηθεί αυτό το όνειρο, θα στέλνεται οπτικοακουστικό υλικό (video, fotos) συνοδευόμενα με ιστορικά στοιχεία από τα αξιοθέατα, τις ιδιαίτερες στιγμές της διαδρομής, πιθανές συνεντεύξεις και προσωπικές σκέψεις, με στόχο την καθημερινή ανανέωση του υλικού των μέσων προβολής καθ’ όλη τη διάρκεια της περιπέτειας.

Με από το ταξίδι, ο θεατής - επισκέπτης, θα αποκτά την αίσθηση της συμμετοχής σε μία μη σκηνοθετημένη περιπέτεια, συμμετέχοντας άμεσα, μέσο της κοινωνικής δικτύωσης( facebook, twiter ) εκφράζοντας απορίες και συζητώντας γύρω από αυτή on line.

Στην παρούσα φάση, η αναζήτηση χορηγιών έχουν τον πρώτο λόγο ώστε να βοηθήσουν το όλο εγχείρημα να λάβει σάρκα και οστά. Σας δίνεται η ευκαιρία να διαφημιστεί η εταιρία σας και να προβληθούν δυναμικά τα προϊόντα σας.

Οι τρόποι ποικίλλουν και μπορούν να είναι από banners έως και απ’ ευθείας τοποθέτηση του προϊόντος στο οπτικό υλικό, με τρόπους που θα προσυμφωνηθούν. Ευελπιστούμε στο ενδιαφέρον σας, καθώς με τη δική σας στήριξη μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα υπέροχο project.

Αριστοτέλης Καρακώστας
Τηλέφωνο επικοινωνίας 6973373970

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση