GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απάντηση Δένδια στην παρέμβαση Αυγενάκη για την πιστοποίηση επαγγελματιών του κλάδου «Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας»

από το Γραφείο Τύπου Για την αδικία σε βάρος των σπουδαστών των ΔΙΕΚ της ειδικότητας «Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας», απαντά... ο Υπουρ...

από το Γραφείο Τύπου Για την αδικία σε βάρος των σπουδαστών των ΔΙΕΚ της ειδικότητας «Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας», απαντά... ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, κ. Νίκος Δένδιας μετά από παρέμβαση του Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λευτέρη Αυγενάκη. Αναφορικά με τον καθορισμό τίτλων επαγγελματικής κατάρτισης που απαιτούνται για την έκδοση αδειών εργασίας του άρθρου 3 του ν. 2518/1197, όπως τροποποιήθηκε και συμπληρώθηκε με τις διατάξεις του ν. 3707/2008, ορίσθηκε η συνεργασία του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού με το Κέντρο Μελετών Ασφάλειας. Η εν λόγω συνεργασία συνίσταται στον καθορισμό διαδικασιών πιστοποίησης των επαγγελματιών που δε διαθέτουν αναγνωρισμένο επαγγελματικό τίτλο. Όπως επισημαίνει ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη: «με την υπ. αριθμ. ΓΠ/20007 Απόφαση της υπ. αριθμ. της 37/19-10-12συνεδρίασης του Δ.Σ. του ΕΟΠΠΕΠ καθώς και την τροποποίηση αυτής στην υπ. αριθμ. 41/15-11-12 συνεδρίαση του εν λόγω Δ.Σ., ορίστηκαν οι διαδικασίες αλλά και οι προϋποθέσεις πιστοποίησης των επαγγελματιών οι οποίοι δε διαθέτουν αναγνωρισμένο επαγγελματικό τίτλο της ειδικότητας «Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας», καθώς και η αντιστοίχηση της επαγγελματικής κατάρτισής τους με τους τίτλους επαγγελματικής κατάρτισης του άρθρου 6.παρ1 του ν. 2009/1992». Επισημαίνει ακόμα ότι: «ο τρόπος και η διαδικασία διενέργειας των εξετάσεων, διασφαλίζει απολύτως τόσο την αξιοπιστία όσο και το αδιάβλητο της εξεταστικής διαδικασίας των επαγγελματιών που δε διαθέτουν αναγνωρισμένο επαγγελματικό τίτλο της προαναφερόμενης ειδικότητας». Τέλος, η πιστοποίηση επαγγελματιών του κλάδου «Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας», οι οποίοι δεν διαθέτουν αναγνωρισμένο επαγγελματικό τίτλο δεν αποτελεί ανταγωνιστική διαδικασία ως προς την πιστοποίηση των αποφοίτων της εξαμηνιαίας μεταγυμνασιακής ειδικότητας «Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας», δεδομένου ότι απευθύνεται σε διαφορετικό κοινό.

3 σχόλια

  1. Ναρκοθετημένες από αποκαλύψεις τύπου Wikileaks οι κυβερνήσεις Σαμαρά και Αναστασιάδη... Η Μέρκελ και ο Σόιμπλε θα πληρώσουν ακριβά την πρόσφατη απόφαση του Eurogroup...


    Διάχυτη είναι η αίσθηση ότι οι κυβερνήσεις Αναστασιάδη και Σαμαρά είναι εκτεθειμμένες σε αποκαλύψεις τύπου Wikileaks από διεθνή ΜΜΕ.

    Αυτό συζητούσαν Έλληνες και ξένοι δημοσιογράφοι οι οποίοι βρέθηκαν αυτές τις μέρες στην Κύπρο για να καλύψουν τις εξελίξεις.

    Ο Αναστασιάδης προσπαθεί εναγωνίως τις τελευταίες ώρες να καλύψει τις συνέπειες από την έκρηξη...
    που προκάλεσε η αποκάλυψη για την απόδραση κεφαλαίων των πεθερικών του από τις κυπριακές τράπεζες.

    «Όσα θα ακολουθήσουν δεν τα βάζει ο νους ακόμη και του πιο υποψιασμένου Κύπριου πολίτη...Κι αυτό γιατί τα αρχεία πολλών δικηγορικών γραφείων του νησιού της Αφροδίτης βρίσκονται στα χέρια ξένων μυστικών υπηρεσιών οι οποίες τα διοχετεύουν μεθοδικά στα ΜΜΕ. Σε συγκεκριμένα δικηγορικά γραφεία της Κύπρου «χώρεσε» η νεώτερη ιστορία της νήσου. Σε γραφεία στελεχών συγκεκριμένων τραπεζών γράφτηκε η οικονομική της ιστορία. Όσο θα ακολουθήσουν θα έχουν ανυπολόγιστες συνέπειες...». Αυτό άκουγαν οι δημοσιογράφοι στο νησί.

    Όσο για την Αθήνα όταν ανοίξει το «Κουτί της Πανδώρας» θα ισοπεδωθεί το πολιτικό σύμπαν. Ήδη στα γραφεία των διεθνών ΜΜΕ τα ντοκουμέντα για τις σχέσεις του εγχώριου πολιτικού κατεστημένου με εγχώριους και ξένους ολιγάρχες καταφθάνουν από διάφορες πηγές κατά ριπάς.

    Η Μέρκελ με τίποτε δεν θάθελε να κλονισθούν οι σημερινές κυβερνήσεις Ελλάδας και Κύπρου όσο πάμε προς τις γερμανικές εκλογές.

    Μόνο που όπως όλα δείχνουν η Μέρκελ και ο Σόιμπλε θα πληρώσουν ακριβά την πρόσφατη απόφαση του Eurogroup. Ήδη ευρωπαικά κεφάλαια κατευθύνονται στην Αμερική...

    Από την Ιόλη Πιερίδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν αντιδρά ο ΛΑΟΣ!!!! άλλοι σας λένε ότι σας ψεκάζουν ...ΟΧΙ-ΝΟ-ΝΙΕΤ- , κατάφεραν σας τα ταΐζουν... Τώρα!! πάνε αυτά ΜΕ ΤΟΥ ΨΕΚΑΣΜΟΎΣ, να καίνε και κηροζίνη !!!ΓΙΑ ΑΥΤΌ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΆΤΕ ΕΧΕΤΑΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΣΑΝΤΟ!!!ΑΝ ΟΧΙ ΨΑΧΤΕ ΨΑΧΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΊΤΕ ΚΑΤΙ ΤΙΣΣΣΣΣΣΣΣ...δεν και ΕΙΝΑΙ Πτωταπρηλιατικο ....

    ΑΝ ΒΓΆΛΕΤΕ ΤΗΣ ΠΑΡΩΠΕΙΔΕΣ ΙΣΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΆΒΕΤΕ ..ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΠΙΑ ΜΕΡΑ..

    {ΘΕΡΙΣΤΗΣ}

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να προσπεράσουμε το πόσο αξιόπιστα είναι τα στοιχεία που δίνει ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) και να σταθούμε μόνο στην τελευταία ανακοίνωση του.

    Μας λέει λοιπόν ότι πραγματοποίησε 219 ελέγχους «σε παραγωγικές / μεταποιητικές μονάδες κρέατος, catering, ψυκτικές αποθήκες και επιχειρήσεις λιανικού». Το αποτέλεσμα αυτών των ελέγχων είναι ότι σε 34 περιπτώσεις βρέθηκε σ’ αυτά τα κρέατα DNA αλόγου!!! Δηλαδή πάνω απ’ το 15% του κρέατος που διακινείται στο εμπόριο για κατανάλωση … είναι αλογίσιο!!!

    Ε, το χλιμίντρισμα … δεν το γλιτώνουμε.

    Ας μην επαναλάβουμε πράγματα που ήδη έχουμε γράψει. Τα διατροφικά σκάνδαλα θα είναι συνεχή και πρόκειται για εγκλήματα των καπιταλιστικών επιχειρήσεων που λυμαίνονται τη διατροφική αλυσίδα, θυσιάζοντας την ανθρώπινη ζωή και τη λαϊκή υγεία για την αύξηση των κερδών τους.

    {ΞΥΠΝΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣΣΣΣΣΣ}

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση