GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καταδίωξη και τραυματισμός αστυνομικού στην Πηγή Λέσβου

Σύλληψη αλλοδαπού για παράνομη οπλοκατοχή, αντίσταση κατά της Αρχής, σωματικές βλάβες και παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. Την 06-04-2013 τις πρώ...

Σύλληψη αλλοδαπού για παράνομη οπλοκατοχή, αντίσταση κατά της Αρχής, σωματικές βλάβες και παραβάσεις του Κ.Ο.Κ.
Την 06-04-2013 τις πρώτες πρωινές ώρες, συνελήφθη στην Πηγή της Λέσβου, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. (Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λέσβου, ένας (1) υπήκοος Αφγανιστάν ηλικίας 25 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή, αντίσταση κατά της Αρχής, σωματικές βλάβες και παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. (Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας).
Ειδικότερα, ο 25χρονος κινούμενος στην παραπάνω περιοχή με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, αγνόησε σήμα ένστολων αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε. και τράπηκε σε φυγή προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο.
Οι αστυνομικοί ακολούθησαν και κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το αυτοκίνητο του προαναφερόμενου αλλοδαπού, ο οποίος κατά την διάρκεια ελέγχου που του έγινε, αντιστάθηκε, τραυματίζοντας στο χέρι, με την πόρτα του οχήματός του, έναν από αυτούς.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο παραπάνω όχημα, βρέθηκε και κατασχέθηκε μία σιδερογροθιά.
Ο συλληφθείς, ο οποίος διαμένει νόμιμα στη χώρα, θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης. lesvospost.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση