GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κοριτσάκι-θαύμα γεννήθηκε με σύνδρομο Down και λευχαιμία και απαλλάχθηκε και από τα δύο!

Η μικρή Clara McLoughlin ζύγιζε μόλις 1,14 κιλά όταν γεννήθηκε, στις 28 εβδομάδες κύησης, τις 7 Αυγούστου του 2012. Η δίδυμη αδελφή της, ...

Η μικρή Clara McLoughlin ζύγιζε μόλις 1,14 κιλά όταν γεννήθηκε, στις 28 εβδομάδες κύησης, τις 7 Αυγούστου του 2012. Η δίδυμη αδελφή της, η Pippa, η οποία επίσης είχε λευχαιμία και σύνδρομο Down, δεν τα κατάφερε. Σύμφωνα με το mothersblog.gr η 42χρονη μητέρα σοκαρίστηκε όταν έμαθε πως και η Clara είχε σύνδρομο Down αλλά και λευχαιμία. «Δεν της έδιναν και πολλές ελπίδες να επιζήσει και δεν περίμεναν να τα καταφέρει» εξηγεί η ίδια. Και συνεχίζει: «Μέχρι και ειδικοί γενετιστές έφτασαν στο νοσοκομείο για να ασχοληθούν με την υπόθεση της μικρής που ήταν μοναδική στα ιατρικά χρονικά».
Δύο μόλις μέρες μετά τη γέννησή της, η μικρή Clara πήρε ειδική φαρμακευτική αγωγή ώστε να καταπολεμηθεί η λευχαιμία και σχεδόν αμέσως ο οργανισμός της άρχισε να αντιδρά θετικά καθώς άρχισε να παίρνει βάρος. Λόγω της πρόωρης γέννησής της, φυσικά, η μικρή είχε να αντιμετωπίσει και πολλά ακόμα σοβαρά προβλήματα υγείας καθώς έπρεπε να χειρουργηθεί στα μάτια αλλά και στην καρδιά καθώς είχε μία τεράστια τρύπα.
Σύμφωνα με το mothersblog.gr τον Νοέμβριο και μετά τον Φεβρουάριο η μικρή υποβλήθηκε και σε ειδικές εξετάσεις DNA και τότε ήταν που διαπιστώθηκε ότι η μικρή όχι μόνο είχε απαλλαγεί από τη λευχαιμία αλλά και από το σύνδρομο Down, κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ στα ιατρικά χρονικά. «Οι γενετιστές προσπαθούν να καταλάβουν πώς είχε διαγνωστεί η μικρή με τα δύο αυτά σοβαρά προβλήματα υγείας και ύστερα απαλλάχθηκε από αυτά, εντελώς ξαφνικά» λέει η ευτυχής μητέρα η οποία δεν χορταίνει να κρατά αγκαλιά τη μικρή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση