GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ακυρώθηκε η διαδικασία συγχώνευσης Εθνικής – Eurobank!

Στην απόφαση της ξεχωριστής διαδικασίας ανακεφαλαιοποίησης για την Εθνική και την Eurobank φαίνεται πως κατέληξαν οι διαπραγματεύσεις μετ...

Στην απόφαση της ξεχωριστής διαδικασίας ανακεφαλαιοποίησης για την Εθνική και την Eurobank φαίνεται πως κατέληξαν οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της κυβέρνησης και της Τρόικας μετά τόσο την πρωινή συνάντηση των εκπροσώπων των δανειστών μας με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, όσο και μετά την απογευματινή σύσκεψή τους με το οικονομικό επιτελείο και τους επικεφαλής της ΤτΕ Γ. Προβόπουλο και την κυρία Σακελαρίου του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.
Αυτό αναμένεται να αποτυπωθεί και επισήμως στην ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών που προγραμματίζεται να δημοσιοποιηθεί σε λίγη ώρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες η Eurobank γίνεται πλέον ο 4ος πυλώνας του ελληνικού τραπεζικού συστήματος και μετά την ανακεφαλαιοποίησή της πιθανότατα θα προχωρήσει και στην εξαγορά άλλων τραπεζών, ίσως και του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

6 σχόλια

  1. Άλλη μια "επιτυχία" της Τρόικα. Ποιος κυβερνάει το τόπο ; Καμαρώστε, ηλίθιοι ψηφοφόροι, τα τερτίπια της τρικολόρ κυβέρνησης !Και έρχονται και άλλα χαράτσια και φόροι και εκπλήξεις δυσάρεστες σε Ελλάδα και Κύπρο. Μια, μια φάτε τις σφαλιάρες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://youtu.be/OMWOKw78oUs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΕΣΥ ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΨΗΦΙΖΕΣ?
    ΑΡΕΙΑΝΟΥΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ...δεν ξέρω αν όντως πίστευε αυτά που έλεγε, αλλά έπεσε σε όλα έξω
    http://youtu.be/lFU8JWqpC_U

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. XESTHKAME.ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΩΣΤΑΚΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΟΤΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ.ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΗΡΩΑΣ.ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κουμάντο κάνει αυτός που πληρώνει. Όμως η ρόδα θα γυρίσει πολύ πολύ σύντομα ... Η αδικία και κοροϊδία έχουν κοντά ποδαρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση