GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η "Δράση" για τη μη συγχώνευση Εθνικής – Eurobank

"Η ματαίωση της συγχώνευσης ΕΘΝΙΚΗΣ EUROBANK αποτελεί, υπό τις παρούσες συνθήκες, τη λιγότερο κακή λύση. Η ΔΡΑΣΗ είχε και παλα...


"Η ματαίωση της συγχώνευσης ΕΘΝΙΚΗΣ EUROBANK αποτελεί, υπό τις παρούσες συνθήκες, τη λιγότερο κακή λύση.
Η ΔΡΑΣΗ είχε και παλαιότερα αντιταχθεί στη συγχώνευση ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΛΦΑ με το σκεπτικό ότι ένας κρατικά ελεγχόμενος τραπεζικός Λεβιάθαν είναι σε βάρος του ανταγωνισμού ενώ αποβλέπει στην εξυπηρέτηση των κρατικοδίαιτων επιχειρηματικών συμφερόντων και του κομματικού συστήματος.
Αξιομνημόνευτη θεωρεί η ΔΡΑΣΗ και την προχειρότητα του σχεδιασμού του εγχειρήματος από την πλευρά των διοικήσεων των εμπλεκομένων τραπεζών.
Όπως και για το Δημόσιο, έτσι και για τις τράπεζες, προέχει ο δραστικός περιορισμός του κόστους λειτουργίας τους και η χειραφέτησή τους από τα ποικιλώνυμα κρατικοδίαιτα επιχειρηματικά συμφέροντα"

1 σχόλιο

  1. ΟΙ ΝΕΟΙ, ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ, ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΑΠΝΔΦΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΣΠ ΑΠΟ ΤΑ ΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΙ. ΚΑΤΑΠΟΝΙΣΤΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

    ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ, ΚΑΤΑΠΟΝΙΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΟΛΜΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΟΕ, ΤΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΔΑΚΕ ΚΑΙ ΠΑΣΚΕ ΚΑΙ ΤΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ.ΦΤΙΑΞΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΨΗΦΙΣΤΕ ΑΛΛΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ, ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ( ΚΑΙ ΤΗ ΚΥΠΡΟ ). ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΜΙΑΣ ΕΙΡΗΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση