GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έρχονται διαφημιστικά σποτ στη ροή ειδήσεων του Facebook

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Ad Age, το Facebook ετοιμάζεται να ξεκινήσει από το καλοκαίρι την προβολή διαφημίσεων στη ροή ειδήσεων, και π...

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Ad Age, το Facebook ετοιμάζεται να ξεκινήσει από το καλοκαίρι την προβολή διαφημίσεων στη ροή ειδήσεων, και πιο συγκεκριμένα στις περιοχές εκατέρωθεν της ροής.
Το δημοσίευμα αναφέρει πως θα υπάρχουν 4 βίντεο σποτ (για 4 διαφημιζόμενους) διάρκειας 15 δευτερολέπτων, τα οποία θα είναι στοχευμένα σε ηλικιακά κοινά ανδρών πάνω και κάτω των 30 ετών, καθώς και γυναίκες πάνω και κάτω των 30 ετών.
Τα σποτ θα αναπαράγονται αυτόματα χωρίς βεβαίως τη συναίνεση του χρήστη και αναμένεται να είναι και εξαιρετικά προσοδοφόρα, αφού το Facebook επιδιώκει να εισπράττει περίπου 1 εκατομμύριο δολάρια την ημέρα ανά διαφημιζόμενο.
Ίσως για κάποιους να ήταν αναμενόμενη μια τέτοια κίνηση από το Facebook στην προσπάθειά του να αυξήσει τα κέρδη του από διαφημίσεις, σίγουρα όμως είναι ένας - το λιγότερο- άκομψος τρόπος να το κάνει και αναμένονται με ενδιαφέρον οι αντιδράσεις από την πλευρά των χρηστών.

Πηγή: e-pcmag.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση