GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Handelsblatt: 1 δισ. ευρώ οι εκροές καταθέσεων από κυπριακές τράπεζες το Μάρτιο

Μικρότερη της αναμενόμενης ήταν η φυγή καταθέσεων από τις κυπριακές τράπεζες το Μάρτιο, εν όψει... της διάσωσης της χώρας, σύμφωνα με τ...

Μικρότερη της αναμενόμενης ήταν η φυγή καταθέσεων από τις κυπριακές τράπεζες το Μάρτιο, εν όψει... της διάσωσης της χώρας, σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα Handelsblatt.

Ειδικότερα, η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι 1 δισ. ευρώ ήταν οι καταθέσεις που έφυγαν για το εξωτερικό το Μάρτιο, επικαλούμενη πληροφορίες από κύκλους των ευρωπαϊκών κεντρικών τραπεζών.

Ωστόσο, είναι βέβαιο ότι τον Απρίλιο οι εκροές θα είναι μεγαλύτερες, καθώς θα χαλαρώνουν οι περιορισμοί στη διακίνηση κεφαλαίων.
newmoney.gr

1 σχόλιο

  1. Με τα καθαρόαιμα του σημίτη, με τους ανθρώπους του Χρηματιστηρίου του 1999 πίστευε ο Αντωνάκης ότι θα προχωρήσει η ανάπτυξη; Μετά τις σφαλιάρες από τη Τρόικα Αντωνάκης και Βαγγελάκης ας ετοιμάζονται για ακόμα χαμηλότερα ποσοστά ! Κι αν έρθουν και άλλα μέτρα με καταθέσεις και χαράτσια θα καταντήσουν ΔΗΜΑΡ και ΛΑΟΣ... Οι απλοί πολίτες πρέπει να αντιδράσουμε, μαυρίζοντας στις κάλπες τις θυγατρικές τους οργανώσεις, ΔΑΠ και ΠΑΣΠ, ΔΑΚΕ και ΠΑΣΚΕ. Μόνο έτσι θα αναστηθεί η Ελλάδα, όταν πετάξουμε από το κρατικό κορβανά τα μπλε και πράσινα κομματόσκυλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση