GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ισραήλ: Σεξολόγος εξέδωσε εγχειρίδιο αλά "Kamasutra" αποκλειστικά για ορθόδοξους Εβραίους

Το “εκδοτικό κενό” του παρελθόντος, ισχυρίζεται πως ήρθε να καλύψει ο Ντέιβιντ Ρίμπνερ, Ορθόδοξος σεξολόγος στην Ιερουσαλήμ, ο οποίος, ...

Το “εκδοτικό κενό” του παρελθόντος, ισχυρίζεται πως ήρθε να καλύψει ο Ντέιβιντ Ρίμπνερ, Ορθόδοξος σεξολόγος στην Ιερουσαλήμ, ο οποίος, δημιουργησε το εγχειρίδιο, περί σεξουαλικής συμπεριφοράς, το οποίο απευθύνεται κατά κύριο λόγο σε φανατικούς Ορθόδοξους Εβραίους.
«Εάν δεν έχεις ποτέ δει κάποια ταινία ή δεν έχεις διαβάσει ποτέ κάποιο σχετικό βιβλίο, πώς ακριβώς θα μάθεις τι να κάνεις;», διερωτάται ο Ντέιβιντ Ρίμπνερ.
Το σεξ είναι ευαίσθητο θέμα, όχι μόνο ανάμεσα στους υπερ-συντηρητικούς Ορθόδοξους Εβραίους του Ισραήλ, όπου πλέον, μετά το λουκέτο του δεύτερου κατά σειρά sex-shop, έχει μείνει ένα και μοναδικό για να ικανοποιήσει τις καταναλωτικές ανάγκες ενός ολόκληρου πληθυσμού.
O Ρίμπνερ γεννήθηκε στις ΗΠΑ. μεγάλωσε στη Νέα Υόρκη, όπου μυήθηκε στην Εβραϊκή θρησκεία και παράδοση, σπουδάζοντας ταυτόχρονα κοινωνικός λειτουργός. Εν συνεχεία, μετεγκαταστάθηκε στην Ιερουσαλήμ, όπου εργάστηκε ως σύμβουλος-ψυχοθεραπευτής επί 30 χρόνια, ασχολούμενος με περιπτώσεις φανατικά θρησκευόμενων ατόμων, ενώ ίδρυσε επίσης ένα πρόγραμμα ψυχο-θεραπευτικής αγωγής, εστιασμένο στη σεξουαλική συμπεριφορά και εκπαίδευση στο Πανεπιστήμιο Bar-Ilan του Τελ Αβίβ.
Κατά την άποψή του, ένα τέτοιο εκδοτικό εγχείρημα έπρεπε να είχε υλοποιηθεί εδώ και πολλά χρόνια, καθώς οι Ορθόδοξοι νέοι μεγαλώνουν και μορφώνονται ξεχωριστά, δίχως την παραμικρή αλληλεπίδραση μεταξύ τους, μέχρις ότου φτάσουν σε ηλικία γάμου.
Για να μην αναφερθούμε στο γεγονός ότι τους απαγορεύεται ακόμη και η πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση