GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιτέλους, η Kim Kardashian έδειξε σε όλους την ...κοιλιά της

Μετά τα τόσα σχόλια που έχει ακούσει και διαβάσει για τα κιλά που έχει πάρει εξαιτίας της εγκυμοσύνης της, η 32χρονη reality tv περσόνα α...

Μετά τα τόσα σχόλια που έχει ακούσει και διαβάσει για τα κιλά που έχει πάρει εξαιτίας της εγκυμοσύνης της, η 32χρονη reality tv περσόνα αποφάσισε να κλείσει στόματα με μία φωτογραφία.
Αν και ο κόσμος το είχε τούμπανο, η Kim το είχε κρυφό καμάρι και έτσι από τη μέρα που ανακοίνωσε πως περιμένει παιδί έχει φροντίσει να καλύπτει την κοιλιά της μέσα σε σύνολα που κάνουν τις καμπύλες της να ξεχειλίζουν. Και κυρίως το στήθος της.

Όχι, όμως πια. Η 32χρονη αγαπημένη του Kanye West αποκάλυψε την κοιλιά της μέσα από τoν λογαριασμό της στο Twitter. Οι φήμες, μάλιστα, λένε πως το μωρό είναι κορίτσι.

Φορώντας ένα μαύρο κολάν και ένα λευκό t-shirt η Kim πόζαρε μπροστά στον καθρέφτη της και μοιράστηκε με το κοινό της την έξι μηνών κοιλίτσα της.

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση