GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

LIVE: Η ιδρυτική συνδιάσκεψη του κόμματος του Α.Λοβέρδου

Παρακολουθείστε ζωντανά την ιδρυτική συνδιάσκεψη του κόμματος του Ανδρέα Λοβέρδου στο γήπεδο του Σπόρτινγκ. Streaming Live by Ustream ...

Παρακολουθείστε ζωντανά την ιδρυτική συνδιάσκεψη του κόμματος του Ανδρέα Λοβέρδου στο γήπεδο του Σπόρτινγκ. Streaming Live by Ustream Τα πιο γνωστά πολιτικά πρόσωπα που θα δίνουν το παρών είναι ο ανεξάρτητος βουλευτής Χρήστος Αηδόνης και ο πρώην βουλευτής Δημήτρης Τσιρώνης ενώ στην ιδρυτική εκδήλωση δεν θα υπάρξουν ομιλίες πολιτικών προσώπων αλλά μόνο υπαλλήλων του ιδιωτικού τομέα.

1 σχόλιο

  1. O ελληνικός λαός πρέπει να εξαφανίσει πολιτικά τις θυγατρικές παρατάξεις των 3 κομμάτων της συμφοράς μας ( ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ.

    Οι μελλοντικοί φορολογούμενοι και άνεργοι νέοι, φοιτητές και σπουδαστές, πρέπει να καταψηφίσουν μαζικά ΔΑΠ, ΠΑΣΠ και την οργάνωση της ΔΗΜΑΡ.

    Καθηγητές και δάσκαλοι πρέπει να εγκαταλείψουν τη ΔΑΚΕ, τη ΠΑΣΚΕ και την αντίστοιχη παράταξη της ΔΗΜΑΡ, και να τις καταψηφίσουν στις επόμενες εκλογές για ΟΛΜΕ και ΔΟΕ. Διαλύστε τους κομματικούς μηχανισμούς επιβολής αντισυνταγματικών μέτρων, τους μηχανισμούς εξαθλίωσης των Ελλήνων και των παιδιών μας. Μαυρίστε τους στις κάλπες. Κανένας ελεύθερος άνθρωπος, φοιτητές, εκπαιδευτικός, δεν πρέπει να ξαναψηφίσει ΔΑΠ και ΠΑΣΠ, ΔΑΚΕ και ΠΑΣΚΕ, αλλά όλα τα ανεξάρτητα ψηφοδέλτια ή άλλα ανεξαρτήτως ιδεολογίας. Αντισταθείτε και ελευθερώστε την Ελλάδα από τα κομματικά δεσμά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση