GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O Καμμένος καθαίρεσε τον Τόμπρα...

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος καθαίρεσε σήμερα το πρωί, το κορυφαίο στέλεχος της γραμματείας Οργανωτικού Κυριάκο Τόμπ...

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος καθαίρεσε σήμερα το πρωί, το κορυφαίο στέλεχος της γραμματείας Οργανωτικού Κυριάκο Τόμπρα από τις κομματικές του αρμοδιότητες, μετά το επεισόδιο στο οποίο ενεπλάκη κατά τη διάρκεια του συνεδρίου με πολιτεύτρια του κόμματος. Παράλληλα, ακυρώθηκε και η υποψηφιότητα του κ. Τόμπρα για το Εθνικό Συμβούλιο.
Επίσης, ο κ. Καμμένος αντέδρασε έντονα στα όσα του καταλόγισαν στη Βουλή, χθες αργά το βράδυ, όπου βουλευτές της ΝΔ ισχυρίστηκαν ότι είναι κάτοχος σκάφους αναψυχής. Επιτέθηκε στη ΝΔ κάνοντας λόγο για "λάσπη των χαλκείων της Συγγρού", ενώ προανήγγειλε προσφυγή στα δικαστήρια.
Με δήλωσή του κατήγγειλε ότι "μετά την πλαστογραφημένη απόδειξη είσπραξης από την ΕΥΠ του Βασίλη Χήτου που κατασκεύασαν με χρηματοδότηση από τραπεζίτη, τώρα αναφέρονται σε σκάφος αναψυχής που ούτε κατέχω ούτε κατείχα ποτέ".
Σύμφωνα με τον κ.Καμμένο "πρόκειται για παροπλισμένο σκάφος αναψυχής 20 ετών, υπό αγγλική σημαία, "Ευρωπαϊκή Ένωση" που κατέχει ο Ηλίας Καμμένος από το 1993 δηλωμένο και φορολογημένο στις Ελληνικές Αρχές και πληρωμένο σε ελληνική τράπεζα".
Και ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κατέληξε:
"Οι συκοφάντες των Παρθένων Νήσων της Συγγρού και τα Μέσα που αναπαράγουν, μετά τη διάψευσή μου, τη λάσπη θα οδηγηθούν στην ποινική και αστική δικαιοσύνη".

3 σχόλια

  1. ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ ΜΑΣ ΗΠΙΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΠΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΔΙΚΙΕΣ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ ΜΟΥΡΤΑΤΕΣ.ΡΗΜΑΞΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΛΟΠΙΜΑΙΑ.ΑΙΣΧΡΟΙ ΚΥΜΑΤΑ ΣΥΝΕΧΩΜΕΝΑ ΚΥΜΑΤΑ ΒΑΡΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΩΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΞΕΠΑΤΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΙΑΥΤΟ.ΜΟΥΧΛΙΑΣΜΕΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


    Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2011

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    Ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Οικονομίας της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Κυκλάδων κ. Ιωάννης Βρούτσης , έκανε την ακόλουθη δήλωση:

    «Η κυβέρνηση δεν σταματάει να σπάει το ένα αρνητικό ρεκόρ μετά το άλλο. Αφού απέσπασε το “βραβείο αποτυχίας” ενάντια στη φοροδιαφυγή με ΜΗΔΕΝ αποτελέσματα για το 2011 και 2012, σήμερα κατάφερε να κερδίσει άλλο ένα βραβείο.

    Το “βραβείο αναλγησίας”.

    Με την πρωτοφανή σε σφοδρότητα επίθεση εναντίον των τριτέκνων και πολυτέκνων.

    Συγχαρητήρια!!!»

    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ, ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ 1 ΠΑΙΔΙ ! ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ! ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ 18 ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΕΣ. ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ! ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΑ, ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ ΟΛΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση