GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μόνο στο PRESS-GR: O Μαρκογιαννάκης ζήτησε από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να ρωτήσουν τον Βαξεβάνη αν έχει το τηλ του Μιωνί!

Ψάχνουν - ακόμα - τα στοιχεία επικοινωνίας του Μιωνί στην Προανακριτική! ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ το χαρακτηριστικό απόσπασμα ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ...


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ το χαρακτηριστικό απόσπασμα

ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Σας υπενθυμίζω ότι αποκαλύφθηκε σε αυτήν εδώ την Επιτροπή, από την κατάθεση του κ. Παπασταύρου, ότι δεν έχει καν κλητευθεί ο κ. Μιωνί και επομένως εκκρεμεί και πρέπει να γίνει η κλήτευσή του.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Παρακαλώ, δώστε μας τη διεύθυνσή του.
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Δεν σας κατάλαβα;
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Εμείς προσπαθήσαμε να βρούμε διεύθυνση του κ. Μιωνί και δεν μπορέσαμε.
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Ο κ. Παπασταύρου δεσμεύτηκε σε αυτήν εδώ την Επιτροπή…
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Αυτήν τη διεύθυνση, την οποία μας έδωσε ο κ. Παπασταύρου, είχε υπ’ όψιν της και η Γραμματεία της Επιτροπής, όπου δεν υπάρχει.
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Ο κ. Παπασταύρου είπε ότι έχει και τηλέφωνό του. Το άφησε…
ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΝΤΟΝΗΣ: Κυρία Κωνσταντοπούλου, μου επιτρέπετε;
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Βεβαίως.
ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΝΤΟΝΗΣ: Ο κ. Μιωνί, κύριε Πρόεδρε, έχουμε πληροφορηθεί επισήμως και δημοσιογραφικώς ότι είναι εκπρόσωπος Τύπου του Ισραηλινού Στρατού. Επομένως, να στείλουμε την κλήση στο Γενικό Επιτελείο Στρατού του Ισραήλ, όπου εκεί έχει την έδρα του. Πολύ απλά.
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ: Και στην ισραηλινή πρεσβεία.
ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΝΤΟΝΗΣ: Και στην ισραηλινή πρεσβεία. Στον τόπο εργασίας.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Είδατε εσείς να επιδίδονται κλήσεις σε πρεσβείες; Δηλαδή, παρακαλώ πάρα πολύ! Με συγχωρείτε!
ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΝΤΟΝΗΣ: Ακόμα κι αν δεν δοθεί στην ισραηλινή πρεσβεία, μπορεί να δοθεί και στο ελληνικό προξενείο του Τελ Αβίβ, στην ελληνική πρεσβεία, η οποία θα το κοινοποιήσει, όπως γίνεται πάντα.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Σας παρακαλώ, σε πρεσβείες; Με εσάς μιλώ πάντα σοβαρά. Είναι δυνατόν να στείλουμε αυτή τη στιγμή μία κλήση στην ελληνική πρεσβεία παραδείγματος χάριν της Αγγλίας -σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου- και να λέμε «Παρακαλώ, να επιδοθεί στον Γιάννη Παπαδόπουλο του Κωνσταντίνου που κατοικεί στην Αγγλία.», εάν δεν έχουμε διεύθυνση, πού μένει;
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Έτσι γίνονται οι επιδόσεις.
ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΝΤΟΝΗΣ: Πώς γίνονται αλλιώς;
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Στην Αμερική μας λένε πως είναι για λόγους ασθένειας, για λόγους υγείας.
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ: Με συγχωρείτε, κύριε Πρόεδρε, αλλά έχει δίκιο η κ. Κωνσταντοπούλου. Αν έχει δώσει ο κ. Παπασταύρου το τηλέφωνό του στο Ισραήλ, ας τον καλέσουνε να τον ρωτήσουν.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Το ίδιο τηλέφωνο είχαμε, αλλά δεν απαντάει κανένας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ-ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Έχει δίκιο -και ξέρετε πόσο δύσκολο είναι για μένα να το πω αυτό- η κ. Κωνσταντοπούλου, διότι υπενθυμίζω ότι και ο κ. Βαξεβάνης μας είπε εδώ ότι επικοινώνησε μαζί του. Άρα, υπάρχει τηλέφωνο που λειτουργεί και το ξέρει κι ο ΣΥΡΙΖΑ απ’ τον φίλο τους. Δεν χρειάζεται να το κρύβουμε μεταξύ μας.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Ωραία, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Βαξεβάνη να μας δώσει το τηλέφωνο;
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Μας κοροϊδεύετε;
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ: Ε, τώρα τι είναι αυτά;
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Όχι, δεν κοροϊδεύω καθόλου.
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Είστε αστείος, πραγματικά. Είναι ντροπή. Ο κ. Παπασταύρου κατέθεσε εδώ ότι έχει το τηλέφωνο…
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Λοιπόν, διακόπτουμε για πέντε λεπτά για να ηρεμήσουμε. Εγώ, κυρία μου, αστείος δεν είναι, αστείος δεν ήμουν ποτέ στη ζωή μου, γι’ αυτό και ξεκίνησα από το τίποτα και κάτι έγινα.
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Εσείς να ηρεμήσετε. Αυτά είναι παλαιάς κοπής αστειότητες. 
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Κυρία Κωνσταντοπούλου, θα παρακαλέσω πάρα πολύ να ζητήσετε συγγνώμη γι’ αυτό το οποίο είπατε.
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Να ζητήσετε εσείς συγγνώμη γι’ αυτό που είπατε.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Τι είπα εγώ;
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Αν μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να πάρει τηλέφωνο τον κ. Βαξεβάνη, μετά από τους αστεϊσμούς του κ. Γεωργιάδη ότι γνωρίζουμε από τον φίλο μας.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Με συγχωρείτε, εσείς δεν ήσασταν υπερασπιστής του κ. Βαξεβάνη σε δίκες; Πελάτης σας δεν ήταν;
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Κύριε Μαρκογιαννάκη, ήμουν μάρτυρας υπεράσπισης.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Θέλετε να διευκολύνετε την Επιτροπή;
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Εσείς θέλετε να την ευτελίσετε την Επιτροπή.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Κύριε Δρίτσα, σοβαρολογώ αυτή τη στιγμή. Κι εγώ επικοινωνώ με κάποιους δημοσιογράφους, φίλους μου στα Χανιά -γιατί εδώ στην Αθήνα δεν έχω και πολλούς τοπικούς, αλλά όπου έχω εν πάση περιπτώσει. Έχω τη δυνατότητα να μιλήσω με κάποιους ανθρώπους. Από την ώρα που ο κ. Βαξεβάνης, για να μην τον ξανακαλούμε να καταθέσει…
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Το έδωσε ο κ. Παπασταύρου, ο φίλος του Πρωθυπουργού.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Τι έγινε σ’ αυτό το τηλέφωνο; Πείτε μας. Εγώ σας δίνω τον λόγο και δεν σας τον δίνει η κ. Κωνσταντοπούλου.
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΠΑΓΟΥΛΑΤΟΣ: Για ποιο, για το τηλέφωνο που μας έδωσε ο κ. Παπασταύρου;
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Ναι.
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΠΑΓΟΥΛΑΤΟΣ: Είναι το ίδιο τηλέφωνο που μας έχει δώσει ο δικηγόρος του κ. Μιωνή, ο κ. Ναμίας. Δεν απαντάει στο τηλέφωνο.
ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: Είναι ανοιχτό αυτό το τηλέφωνο και καλείτε από το σταθερό της Βουλής και δεν απαντάει; Χτυπάει δηλαδή το τηλέφωνο και δεν απαντάει;
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Όχι, όχι, κλείνει το θέμα.
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ: Μα, για να κλείσει το θέμα ρωτάμε.
ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: Εγώ προτείνω να κληθεί κι από άλλο τηλέφωνο, κύριε Πρόεδρε, όχι μόνο απ’ το τηλέφωνο της Βουλής, όπου βλέπει ποιος τον καλεί. Αυτή είναι η πρότασή μου.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Θα το προσπαθήσουμε.
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΣ: Θέλω τον λόγο. Ζητώ τον λόγο χωρίς να κάνω παρέμβαση.
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ: Κύριε Πρόεδρε, για να μιλήσουμε σοβαρά τώρα με όλο τον σεβασμό απέναντι στους υπαλλήλους της Βουλής, αλλά υπάρχει ένας δικηγόρος Αθηνών που εκπροσωπεί τον κ. Μιωνή και δεν μπορούμε να βρούμε το τηλέφωνό του να επικοινωνήσουμε; Δηλαδή, με συγχωρείτε, ας στείλουμε ένα φαξ, είναι δημοσιευμένο στην ετήσια έκδοση του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Κύριε συνάδελφε, ξέρετε καλύτερα από εμένα ότι οι μάρτυρες που κατοικούν στο εξωτερικό…
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ: Μιλάω για τον δικηγόρο του στην Αθήνα.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): …σύμφωνα με το άρθρο 218 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας εξετάζονται ενώπιον του Έλληνα προξένου της κατοικίας τους.
ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΝΤΟΝΗΣ: Πρέπει να πάρουν κλήση όμως, κύριε Πρόεδρε.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Ναι, πρέπει να πάρουνε κλήση.
Λοιπόν, θέλετε να στείλουμε να εξεταστεί στην Αμερική, στον πρόξενο;
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ: Όχι, όχι.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Μισό λεπτό, κύριοι συνάδελφοι. Θέλετε να στείλουμε στην Αμερική κλήση;
ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΝΤΟΝΗΣ: Αφού ξέρετε ότι είναι εκεί.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Εδώ μας είπαν ότι είναι για λόγους υγείας στην Αμερική.
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ: Έχω ζητήσει το λόγο, κύριε Πρόεδρε.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Ορίστε, κύριε Δρίτσα.
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ: Ο κ. Μυωνή είναι γνωστό ότι κάποια στιγμή μας είχε στείλει ένα υπόμνημα. Πώς ενημερώθηκε ο κ. Μυωνή τότε και έστειλε το υπόμνημα; Αυτοβούλως;
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Δεν το γνωρίζω.
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: …(γέλιο)
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Μην γελάτε κυρία! Μην γελάτε! Εγώ ούτε Μυωνήδες γνωρίζω ούτε μεγαλοσχήμονες γνωρίζω. Εντάξει;
Ορίστε, κύριε Δρίτσα.
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ: Άρα είναι πρόσωπο που παρακολουθεί τις διαδικασίες της Επιτροπής μας και παρεμβαίνει κατά το δοκούν. Αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να αναζητήσουμε λύσεις.
Τώρα, έχουμε το τηλέφωνο και τη διεύθυνση που μας έδωσε ο κ. Παπασταύρου. Μπορούμε να αναζητήσουμε από την Ισραηλινή Πρεσβεία στοιχεία του. Μπορούμε να ζητήσουμε από άλλες πηγές. Δεν νοείται, κύριε Πρόεδρε, να ζητήσουμε από το ΣΥΡΙΖΑ μέσω του κ. Βαξεβάνη και ήταν ατόπημα αυτό. Εγώ δέχομαι και θα ζητούσα κι εγώ από την κ. Κωνσταντοπούλου να αποσύρετε και οι δύο αυτές τις αιχμές.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Όχι. Εγώ δεν άφησα αιχμή. Α η δικιά μου είναι αιχμή, της κυρίας είναι ύβρις.
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ: Όχι, κύριε Πρόεδρε.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Όπως θα απευθυνθώ αυτή τη στιγμή στον κ. Καπερνάρο…
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ: Κύριε Πρόεδρε, δεν θέλω να προχωρήσω σε χαρακτηρισμούς, αλλά αυτό τώρα, το να λέει ο Πρόεδρος της Επιτροπής, μετά από όσα έχουν ακουστεί εδώ, αν μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να μας συνδέσει με τον κ. Βαξεβάνη και να συνδεθούμε με τον κ. Μυωνή, δεν θέλω να το σχολιάσω και να το χαρακτηρίσω.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Δεν με ενδιαφέρει.
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ: Εμένα να με ενδιαφέρει να προχωρήσουμε.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Ακούστε να δείτε κάτι. Πρέπει από την ώρα που ελέχθη εδώ μέσα στην αίθουσα ότι ο κ. Βαξεβάνης μίλησε με τον κ. Μυωνή, το άκουσα προηγουμένως, αν είναι ψέματα…
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ: Βεβαίως!
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Άρα είναι αλήθεια.
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ: Άρα, μπορείτε να τον πάρετε κι εσείς τον κ. Βαξεβάνη.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Εγώ με τον κ. Βαξεβάνη…
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα τον πάρει;
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Με συγχωρείτε, υπάρχουν δύο τρόποι να μας πει ο κ. Βαξεβάνης πώς επικοινώνησε μαζί του. Ο ένας τρόπος είναι να τον ξανακαλέσουμε ως μάρτυρα και ο άλλος τρόπος είναι φίλια πρόσωπα σε αυτόν, τα οποία βρίσκονται στην Επιτροπή, φίλα προσκείμενα δεν είναι κακό να είναι φίλος ένας δημοσιογράφος…
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Θέλω το λόγο!
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ: Κύριε Πρόεδρε, ξεχάσατε ότι μας κατηγόρησε ο κ. Βενιζέλος ότι έχουμε στήσει σκευωρία ο Διώτης, ο Βαξεβάνης και ο ΣΥΡΙΖΑ; Τι λέτε τώρα!
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Κύριε Καπερνάρο, με συγχωρείτε, νομίζω κάπου ήσασταν δικηγόρος του κ. Βαξεβάνη, σας παρακαλώ πάρα πολύ, με όλη την καλή προαίρεση το λέω -αν θέλετε να συνεχίσω, συνεχίζω, αλλιώς πείτε μου «Κόφτο» και δεν συνεχίζω- κάντε του ένα τηλέφωνο και πείτε του «Είπες στην Επιτροπή ότι επικοινώνησες με το Μυωνή. Δώσε μας, αν έχεις, ένα τηλέφωνο να μας διευκολύνεις». Δεν είναι κακό αυτό.
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΣ: Θα μπορούσα να το κάνω αυτό χωρίς να μου το ζητήσετε. Εκείνο που μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση είναι ότι ακολουθείτε την ίδια μέθοδο για να διατυπώνετε αυτό το θέμα μετά από την πρόταση του κ. Γεωργιάδη. Και ενώ ζητάμε εμείς το λόγο δεν μας τον δίνετε…
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Δεν το είχα δει!
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΣ: Ο κ. Γεωργιάδης παίρνει μόνος του το λόγο και λέει…
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Κύριε Καπερνάρο, απουσίαζα όταν εξετάζετο τη μία φορά -την άλλη δεν ήρθε- ο κ. Βαξεβάνης, το ξέρετε πολύ καλά, και ήταν συνειδητή η απουσία μου για λόγους ευθιξίας. Του έχω κάνει αγωγή, του έχω κάνει μήνυση και δεν ήθελα να είμαι εξεταστής του.
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΣ: Κατανοητό.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Δεν το γνώριζα ότι το είπε αυτό το πράγμα. Το άκουσα τώρα.
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΣ: Το κατανοητό…
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Δεν μπορώ και δεν θέλω να τον πάρω εγώ τηλέφωνο!
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΣ: Κύριε Πρόεδρε, θέλω να πω το εξής, η δικονομία προβλέπει πώς μπορούμε να καλέσουμε έναν άνθρωπο όταν είναι εντός ή εκτός της ημεδαπής. Και μπορούμε να τον καλέσουμε ακόμα και όταν είναι αγνώστου διαμονής, μπορούμε διά του Υπουργείου Εξωτερικών και να το βάλουμε σε δύο ή σε τρεις εφημερίδες και να πούμε ότι η Προκαταρτική Επιτροπή αναζητά τον κ. Μυωνή να τον βρει στην πραγματική του διεύθυνση, να τον καλέσει σαν μάρτυρα να προσέλθει ενώπιών της. Όλα αυτά προβλέπονται από το σοφό νομοθέτη. Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει, λένε στο χωριό μου, πενήντα μέρες κοσκινίζει. Εάν θέλαμε να εφαρμόσουμε τη δικονομία που είμαστε υποχρεωμένοι να την εφαρμόζουμε, έχει διατάξεις…
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Γιατί να μην θέλω εγώ να εξεταστεί ο Μυωνή;
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΣ: Δεν είπα εγώ ότι δεν θέλετε εσείς.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Ε, τότε;
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΣ: Γιατί αφού το προβλέπει η δικονομία δεν εφαρμόζουμε τη δικονομία; Αλλά παίρνουμε τηλέφωνα και ρωτάμε…
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Αντιμετωπίζουμε αντικειμενικές δυσκολίες.
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΣ: Εγώ αν έχω να σας επιρρίψω ευθύνη σας την επιρρίπτω ευθέως, δεν χρειάζεται να με ρωτήσετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση