GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μόνο στο PRESS-GR: Τι είπε ο Χρ. Μαρκογιαννάκης για την απάντηση του ΓΑΠ στην ..."ερωτική εξομόλογηση" της Ζωής!

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής):   Κύριοι συνάδελφοι, διαβάζω: «Προς τον κ. Παπανδρέου -αυτό το οποίο χαρακτηρίζει ως επ...

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Κύριοι συνάδελφοι, διαβάζω: «Προς τον κ. Παπανδρέου -αυτό το οποίο χαρακτηρίζει ως επιστολή ο κ. Παπανδρέου- λέει το εξής: «Κύριο Γεώργιο Παπανδρέου, πρώην Πρωθυπουργό, Βουλευτή.
Ειδική Κοινοβουλευτική Επιτροπή «προς διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, κατά του πρώην Υπουργού κ. Γεωργίου Παπακωνσταντίνου…στα πλαίσια του έργου της και των αρμοδιοτήτων της αποφάσισε κατά πλειοψηφία να σας καλέσει εκ νέου και να εμφανιστείτε να καταθέσετε ενώπιον αυτής ως μάρτυρας.
Κατόπιν τούτου, καλείστε να προσέλθετε στη συνεδρίασή της στις 16 Απριλίου 2013, ημέρα Τρίτη και ώρα 18.00΄, Αίθουσα «Προέδρου Ιωάννη Νικ. Αλευρά» (151) του Μεγάρου της Βουλής».
Για να μην παρεξηγούμαστε, αυτό είναι κλήση και όχι επιστολή.
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Κύριε Πρόεδρε, συγγνώμη, αυτό θα μας το μοιράσετε;
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Βεβαίως θα διανεμηθεί σε όλους τους συναδέλφους. Και το αποδεικτικό και όλα.
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Το λέω, γιατί δεν είναι μέσα σ’ αυτά που μας δώσατε.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): «Στην Αθήνα σήμερα 11 Απριλίου 2013, ημέρα Πέμπτη, ο υπογεγραμμένος επέδωσα κλήση του Προέδρου της Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής με την οποία καλείται ο Γεώργιος Παπανδρέου να εμφανιστεί ενώπιον…για να εξεταστεί ως μάρτυρας».
Προς βεβαίωση συνετάχθη η παρούσα έκθεση, η οποία και υπογράφεται
Ο επιδούς Η παραλαβούσα
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Θα μας τα δώσετε αυτά, κύριε Πρόεδρε;
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Δώστε τα, σας παρακαλώ, στην κ. Κωνσταντοπούλου κατά προτεραιότητα.
Όταν τελειώσετε τον έλεγχο, παρακαλώ…
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Αυτό είναι που μας δίνετε, είναι αυτό που στείλατε, κύριε Πρόεδρε;
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Το ένα είναι το αποδεικτικό…
ΣΠΥΡΙΔΩΝ-ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Εντάξει είναι. Καλά τα δώσαμε. Την κλήση και το χαρτί.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Καλείται ως μάρτυρας.
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Δεν φαίνεται. Δεν λέει κάπου «κλήση». Γι’ αυτό και το κοιτάω. Δεν έχει τίτλο «Κλήση».
ΣΠΥΡΙΔΩΝ-ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Αποδεικτικό κλήσης είναι. Καλείται ως μάρτυρας, λέει.
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Εντάξει. Το περιεχόμενο προκύπτει. Όμως, λέω ότι δεν έχει τίτλο «Κλήση» και το βλέπω και ανυπόγραφο. Δεν ξέρω αν στείλατε αυτό, αλλά νομίζω ότι οπωσδήποτε θα πρέπει να το επαναλάβουμε.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ-ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Μην απαντάτε, κύριε Πρόεδρε.
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Δεν ξέρω αν διασκεδάζετε, κύριε Πρόεδρε, αλλά …
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Αυτό έστειλα, εν πάση περιπτώσει. Σε όποιον δεν αρέσει, να σηκώσει το χέρι του.
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Καλώς. Και απαντάει «Απαντώ στην επιστολή σας».
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ (Προεδρεύων της Επιτροπής): Από το περιεχόμενο φαίνεται ότι είναι κλήση.
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Απαντάει «Απαντώ στην επιστολή σας».
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Ωραία, λοιπόν, δικαίωμά του είναι να απαντήσει και στην ερωτική σας εξομολόγηση. Εγώ τι να κάνω; Όπως θέλει ο καθένας απαντάει. Το κείμενο που έστειλα είναι κλήση. Και το αποδεικτικό είναι αποδεικτικό επιδόσεως κλήσης.
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Μ’ αυτόν τον τρόπο να μιλάτε εκεί όπου σας επιτρέπεται! Εγώ δεν σας επιτρέπω.
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ (Προεδρεύων της Επιτροπής): Τον έχουμε καλέσει και δεν ήρθε.

2 σχόλια

  1. Πώς να κάνετε γρήγορα, εύκολα και αφορολόγητα, πολλά λεφτά

    Ας υποθέσουμε είστε η φίρμα "Τρεχαγυρευόπουλος Α.Ε" και εμπορεύεστε ένα προϊόν που "ξεσκίζει" σε πωλήσεις. Ας υποθέσουμε ότι ανοίγετε μαγαζί που πουλάει λουκάνικα και όλοι τα βρίσκουν τρομερά γευστικά και...
    κάνουν τρελές πωλήσεις. Τα κέρδη σας αρχίζουν να απογειώνονται, αλλά ως γνωστόν όταν έρχονται τα κέρδη, έρχονται και οι φόροι.

    Aς πούμε ότι το 2012 είχατε έσοδα 20.000.000 ευρώ και έξοδα 8.000.000. Άρα δηλώσατε κέρδη 12.000.000 και σας τα πήρε όλα η εφορία.

    Τι κάνετε λοιπόν;
    Απλά πράγματα:

    1) Βαφτίζετε τα μαγαζιά με τα λουκάνικά σας με ένα όνομα, π.χ. "Lukanix".

    2) Πηγαίνετε σε έναν φορολογικό παράδεισο και ιδρύετε μια εταιρεία (offshore) με το όνομα Lukanix inc, της οποίας η μοναδική δραστηριότητα είναι η κατοχή του "σήματος" (trademark) Lukanix και η παραχώρησή του σε εταιρείες σε όλο τον κόσμο.

    3) Υπογράφετε μεταξύ της "Lukanix inc" και της "Τρεχαγυρευόπουλος Α.Ε." συμφωνητικό παραχώρησης χρήσης ονόματος. Στο συμβόλαιο αναγράφεται ότι για να μπορείτε να ονομάσετε τα μαγαζιά σας "Lukanix", θα καταβάλλετε το ποσό των 13.000.000 ευρώ ετησίως στη Lukanix inc. (που στην πραγματικότητα ανήκει πάλι σε σας, μόνο που δεν φορολογείται αφού εδρεύει στα Κέημαν κ.λ.π.)

    4) Στη χρήση 2013, έχετε πάλι πωλήσεις 20 εκ., έξοδα 8, υπόλοιπο 12, αλλά αυτή τη φορά στα έξοδά σας, περνάτε και το τιμολόγιο για το σήμα, των 13 εκ. Έτσι, εμφανίζεστε στην ελληνινή εφορία με ζημία 1 εκ.ευρώ, αφού πλέον τα έξοδά σας είναι 8+13=21 εκ. !

    Τα 13 εκ. τα στέλνετε φυσικά στην offshore, με νόμιμα χαρτιά και όντως υπάρχουν στα Κέημαν, στα οποία πηγαίνετε σαν κύριος όποτε θέλετε και κάνετε την ανάληψή σας, αφορολόγητος και κούκλος!

    Είδατε ΠΟΣΟ απλά, (δεν) φορολογούνται όσοι έχουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαυρίστε τις θυγατρικές, τα παραρτήματα των 2 μεγάλων κομμάτων που οδήγησαν την Ελλάδα στη χρεοκοπία και 2 εκ Έλληνες στην ανεργία. Ψηφίστε οτιδήποτε άλλο, εκτός από ΔΑΠ και ΠΑΣΠ. Μην αφήνετε άλλο τα κομματόσκυλα να εξαργυρώνουν τη κομματική τους αφοσίωση με θέσεις, καρέκλες. Λεηλάτησαν την Ελλάδα 40 χρόνια. Μαυρίστε τους γιατί σας ετοιμάζουν μέλλον μετανάστευσης και ανεργίας, ενώ τα παιδιά τους είναι στα καλύτερα Πανεπιστήμια του εξωτερικού. Έλληνα φοιτητή και σπουδαστή, γραμμένο σε έχουν, όπως κατάλαβες ! Θα σηκώσεις κεφάλι ή θα μείνεις καρπαζοεισπράκτορας και ραγιάς ; Έξω τα κομματικά φερέφωνα ΔΑΠ και ΠΑΣΠ από ΑΕΙ και ΤΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση