GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΟΝΟ στο PRESS-GR: Σκέφτονται να στείλουν μέχρι... το Ισραήλ κλιμάκιο βουλευτών για να εξετάσουν τον Μιωνή!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ  από τα πρακτικά της Επιτροπής για τη Λίστα Λαγκάρντ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ : Βάλατε άλλο θέμα, κύριε Πρόεδρε. Είπατε τι θ...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ 
από τα πρακτικά της Επιτροπής για τη Λίστα Λαγκάρντ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ: Βάλατε άλλο θέμα, κύριε Πρόεδρε. Είπατε τι θα κάνουμε με τον κ. Μιωνή, αφού θα πάρετε τη διεύθυνση.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Έχετε δίκιο.
Κοιτάξτε, εγώ το βλέπω λίγο αδόκιμο να πάμε στο Ισραήλ. Πρέπει πρώτα απ' όλα να συνεννοηθώ με τον Πρόεδρο, να βγει ένας προϋπολογισμός.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ: Μην το αιτιολογήσουμε τώρα. Να ακούσουμε προτάσεις.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Εγώ προτείνω, πάντως, αφού αύριο θα....
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ: Τώρα να το αποφασίσουμε.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Προτείνω, κύριε Βαρβιτσιώτη, μέχρι αύριο το απόγευμα που θα έχουμε Επιτροπή, αφού ζητείται από τους συναδέλφους, να φέρουμε κατάσταση ερωτήσεων που θέλει ο καθένας από εμάς να κάνουμε και να στείλουμε κλήση του κ. Μιωνή στον πρόξενο της Ελλάδας στο Τελαβίβ και να εξεταστεί εκεί βάση των ερωτήσεων τις οποίες θα στείλουμε. Εάν είναι λίγος ο χρόνος να κάνουμε μια συνεδρίαση τη Μεγαλοβδομάδα. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Εγώ αυτό προτείνω.
Τι προτείνετε, κύριε Καπερνάρο;
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΣ: Έχω να πω το εξής: Κύριε Πρόεδρε, εφόσον μας στείλουν τη διεύθυνση, πλέον νομοτυπικά είμαστε εντάξει να στείλουμε ό,τι θέλουμε και να αποφασίσουμε. Ο ίδιος λέει «επιθυμώ να δηλώσω τη διαθεσιμότητά μου να καταθέσω ως μάρτυρας στην Επιτροπή σας». Δηλαδή, μπορεί και να έρθει. Δεν αποκλείει για οποιοσδήποτε λόγο να έρθει. «..εφόσον κρίνετε ότι μπορώ να βοηθήσω στο έργο σας να μεταβεί κλιμάκιο στο Τελαβίβ».
Εμείς θα του πούμε «εάν είναι δυνατόν, μπορείτε να έρθετε εσείς να μην υποβάλουμε το ελληνικό δημόσιο σε έξοδα να έρθουμε εμείς; Θα τιμήσουμε την προσπάθειά σας, εφόσον θέλετε να εξακριβωθεί η αλήθεια. Ελάτε στην Αθήνα, να κάνετε και τις δουλειές σας παράλληλα, να δείτε και το δικηγόρο σας και περάστε και από την Επιτροπή.».
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ (Προεδρεύων της Επιτροπής): Κυρία Κωνσταντοπούλου, έχετε το λόγο.
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Απλώς, επειδή ακούω κάποιες «κροκοδείλιες» τοποθετήσεις.
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ (Προεδρεύων της Επιτροπής): Μην λέτε για «κροκοδείλια».
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Θα ήθελα να ξέρω, καθώς εγώ δεν το ξέρω, γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε ποτέ ούτε τη διοίκηση της Βουλής, ούτε τα έξοδα της Βουλής, αλλά θα ήθελα να ξέρω, πριν αποφασίσουμε επί τη βάσει εξόδων, πόσες αποστολές κοινοβουλευτικές της Βουλής έχουν γίνει από την αρχή της περιόδου, πόσοι Βουλευτές έχουν πάει και τι έξοδα έχουν εγκριθεί.
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ (Προεδρεύων της Επιτροπής): Δεν είναι θέμα της δικής μας Επιτροπής, της αρμοδιότητάς μας.
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Επειδή έγινε τέτοια επίκληση και είναι σοβαρό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση