GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Reuters: Δέσμευση περιουσιακών στοιχείων Άκη 10 εκ. φράγκων από ελβετικές Αρχές

Για δέσμευση περιουσιακών στοιχείων ύψους 10 εκατομμυρίων ελβετικών φράγκων σε ελβετική τράπεζα, που σχετίζεται με την υπόθεση του Άκη ...

Για δέσμευση περιουσιακών στοιχείων ύψους 10 εκατομμυρίων ελβετικών φράγκων σε ελβετική τράπεζα, που σχετίζεται με την υπόθεση του Άκη Τσοχατζόπουλου, κάνει λόγο ...σε δημοσίευμά του το πρακτορείο Reuters, επικαλούμενο δικαστικές πηγές της Ελβετίας.

Σημειώνεται ωστόσο ότι η εν λόγω πληροφορία δεν επιβεβαιώνεται από τις ελληνικές δικαστικές Αρχές, οι οποίες έχουν αποστείλει ήδη δεκάδες αιτήματα για άνοιγμα λογαριασμών από ελβετικές τράπεζες για την υπόθεση του πρώην υπουργού, η δίκη του οποίου αρχίζει στις 22 Απριλίου.

Την ύπαρξη των δεκάδων αιτημάτων της ελληνικής Δικαιοσύνης για άνοιγμα λογαριασμών στην υπόθεση Τσοχατζόπουλου, επιβεβαιώνει και η ετήσια έκθεση της ομοσπονδιακής εισαγγελίας της Ελβετίας απόσπασμα της οποίας δημοσιεύει το διεθνές πρακτορείο.

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος έχει ήδη καταδικασθεί σε κάθειρξη 8 ετών για ελλιπές πόχεν έσχες
skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση