GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το Slate 7 της HP έρχεται στην Ευρώπη

Η Hewlett-Packard είχε ανακοινώσει την ανάπτυξη του αποκαλούμενου Slate 7, του πρώτου Android tablet της, με την... κυκλοφορία του ν...


Η Hewlett-Packard είχε ανακοινώσει την ανάπτυξη του αποκαλούμενου Slate 7, του πρώτου Android tablet της, με την... κυκλοφορία του να ξεκινά μέσα στο Απρίλιο για την αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών στην τιμή των 169 δολαρίων.

Η νέα συσκευή έχει ήδη συμπεριληφθεί στη κατάλογο του γαλλικού ηλεκτρονικού καταστήματος Rue Du Commerce και είναι διαθέσιμη για προπαραγγελία στην τιμή των 149 ευρώ. Η διάθεση του στις χώρες της Ευρώπης, αναμένεται να ξεκινήσει την 1η Ιουνίου.

Το νέο Slate 7 θα διαθέτει οθόνη 7.0 ιντσών με ανάλυση 1024×600, διπύρηνο επεξεργαστή με χρονισμό στα 1.6GHz Cortex-A9, 1GB μνήμης RAM, 8GB αποθηκευτικού χώρου με δυνατότητα επέκτασης microSD, κάμερα 3 megapixel, συνδεσιμότητα WiFi, λειτουργία Beats Audio, την εφαρμογή ePrint της εταιρίας και λειτουργικό σύστημα Android 4.1 Jelly Bean.

Μπορεί τα χαρακτηριστικά του να μην εντυπωσιάζουν, όμως σίγουρα για την τιμή του, το Slate 7 θα αποτελέσει μία άκρως ανταγωνιστική συσκευή για την αγορά των “μικρών” tablets, όπου οι κυρίαρχοι είναι τα Nexus 7 και iPad mini.
e-pcmag.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση