GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Süddeutsche Zeitung: «Η Κύπρος δεν είναι Ελλάδα»

Παραλληλισμό του πώς διαχειρίζεται την κρίση η Ελλάδα και η Κύπρος κάνει σε δημοσίευμά της η Süddeutsche Zeitung του Μονάχου και καταλή...

Παραλληλισμό του πώς διαχειρίζεται την κρίση η Ελλάδα και η Κύπρος κάνει σε δημοσίευμά της η Süddeutsche Zeitung του Μονάχου και καταλήγει στο συμπέρασμα ότι... η Κύπρος δεν είναι Ελλάδα.

«Αυτό φαίνεται όχι μόνο από την ταχύτητα με την οποία κινείται η κρίση, αλλά και με την ταχύτητα με την οποία η Λευκωσία προσπαθεί να μαζέψει τα σπασμένα κομμάτια και να κρύψει τη βρώμα κάτω από το χαλί. Η κυβέρνηση δεν μπορούσε να κρατήσει τον Μιχάλη Σαρρή στο πόστο του, όταν ξαφνικά όλοι θυμήθηκαν ότι είχε διατελέσει διοικητής της Λαϊκής, ενός ζωντανού πτώματος από καιρό (…) Οι Κύπριοι είναι οργισμένοι και δεν τους φτάνει πια να αναζητούν τους υπεύθυνους για την απώλεια των καταθέσεών τους, στις Βρυξέλλες και στο Βερολίνο (…).

Ο πρόεδρος Αναστασιάδης ξέρει ότι δεν έχει πολύ χρόνο. Μετά από 4 εβδομάδες πρέπει να του έγινε σαφές ότι για να έχει ελπίδες επιβίωσης θα πρέπει να κάνει μεταρρυθμίσεις. Αλλά και οι μεταρρυθμίσεις δεν φέρνουν ασφάλεια. Η πλειοψηφία του στο κοινοβούλιο είναι οριακή και οι κίνδυνοι που ενέχει η πολιτική διάσωση της Κύπρου δημιουργούν πολλούς λαικιστές στην τάξη της κυβέρνησης», καταλήγει ο σχολιαστής.
ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση