GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εντοπίστηκαν UFO πάνω από την Ιρλανδία! (VIDEO)

Στον ουρανό του Κορκ της Ιρλανδίας εντοπίστηκαν τρεις ιπτάμενοι δίσκοι, θεωρούμενα ως UFO...


Στον ουρανό του Κορκ της Ιρλανδίας εντοπίστηκαν τρεις ιπτάμενοι δίσκοι, θεωρούμενα ως UFO. Όπως προκύπτει από βίντεο που αναρτήθηκε στο youtube αγνώστου ταυτότητος ιπτάμενα αντικείμενα εθεάθησαν να πετούν σε σαφή σχηματισμό τηρώντας ίσες αποστάσεις το ένα με το άλλο, πάνω από την ιρλανδική πόλη, ένα θέαμα που πυροδοτεί φήμες και νέες συζητήσεις οι οποίες αφορούν στην πραγματική ύπαρξη UFO στην ατμόσφαιρα της Γης ή σε μία έξυπνη φάρσα... όταν τα τρία ιπτάμενα αντικείμενα χάνονται πίσω από μία συστάδα δέντρων, ενώ άλλη μία ομάδα παρόμοιων αντικειμένων εμφανίζονται στον ορίζοντα ακολουθώντας ίδια πορεία.
Ο χρήστης Naktis Ireland κατέγραψε το βίντεο τον Δεκέμβριο, ενώ το ανήρτησε στις 16 Μαρτίου. Τελευταίες ώρες κάνει θραύση στο διαδίκτυο και όλοι σπεύδουν να παρακολουθήσουν τα ιπτάμενα αντικείμενα να πετούν πάνω από το Κορκ, αν και οι πιο δύσπιστοι όπως πάντα μιλούν για μια φάρσα. Κανείς δεν μπορεί να επιβεβαιώσει αν πρόκειται για φωτοβολίδες, μπαλόνια, φαναράκια ή απλώς για κάτι ανεξήγητο.
Πληροφορίες: real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση