GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ήρωας σε video game έγινε νεαρός φαν που πέθανε από καρκίνο

Στην αιωνιότητα μέσα από το αγαπημένο του video game θα μείνει ένας Βρετανός που έχασε τη μάχη για τη ζωή από καρκίνο στο ήπαρ. Αρχικά ...

Στην αιωνιότητα μέσα από το αγαπημένο του video game θα μείνει ένας Βρετανός που έχασε τη μάχη για τη ζωή από καρκίνο στο ήπαρ.
Αρχικά ο 24χρονος Τζέιμς απευθύνθηκε στο φιλανθρωπικό ίδρυμα Willow Foundation που εδρεύει στη Μεγάλη Βρετανία για να του κανονίσουν μια συνάντηση με τους υπεύθυνους παραγωγής του παιχνιδιού Total War: Rome 2.

Η εταιρεία Creative Assembly που έχει δημιουργήσει το παιχνίδι, όχι μόνο δέχθηκε τον 24χρονο καρκινοπαθή, αλλά του έδωσε την ευκαιρία να παίξει πρώτος απ' όλους τη νέα έκδοσή του και να τους πει τις «ενστάσεις» του για αυτή.

Μάλιστα, το καλύτερο το... φύλαγαν για το τέλος, καθώς του παρουσίασαν ένα χαρακτήρα στο παιχνίδι, ο οποίος δημιουργήθηκε βάσει των εξωτερικών χαρακτηριστικών του Τζέιμς.


Έτσι θα μείνει για πάντα «ζωντανή» η φιγούρα του άτυχου νεαρού.
iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση