GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

VIDEO: Αυτός είναι ο πρώτος Έλληνας Google explorer!

Έναν παγκόσμιο διαγωνισμό έκανε πριν από έναν περίπου μήνα η Google με σκοπό να επιλέξει...


Έναν παγκόσμιο διαγωνισμό έκανε πριν από έναν περίπου μήνα η Google με σκοπό να επιλέξει εξαιρετικά δημιουργικά άτομα και να τους δώσει την ευκαιρία να γίνουν Google Explorers! Μεγάλος, λοιπόν, νικητής αυτού του διαγωνισμού είναι ο 30χρονος Αντώνης Καράλης, που διαπρέπει ήδη στη μουσική των υπερυπολογιστών!
Οι εξερευνητές της Google παραλαμβάνοντας τα γυαλιά τους σε περίπου 2 μήνες από σήμερα στην τελετή απονομής που θα λάβει χώρα στο Σαν Φρανσίσκο, τη Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες θα συμβάλουν με τις απόψεις τους στην τελειοποίηση του μοναδικού αυτού προϊόντος.
"Η δική μου κατάθεση θα βασίζετε στις δραστηριότητές μου στην αναπτύξει τεχνολογίας υπερυπολογιστών για μουσική παραγωγή που λαμβάνουν χώρα στην Καλιφόρνια, όπως και στη δημιουργία μουσικής εμπνευσμένης από τα συναισθήματα που θα μου δημιουργούνται καθώς θα ζω 'φορώντας' κυριολεκτικά . . . το Internet" δηλώνει ο Αντώνης Καράλης στο Blog.gr δείχνοντας πως σε μια κοινωνία παρακμής υπάρχουν ακόμα νέοι άνθρωποι που μπορούν να "βγάλουν" επάξια την Ελλάδα στο εξωτερικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση