GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αναστασιάδης σε Μπεκατώρου: Είσαι ξέκωλο (VIDEO)

Καλεσμένη στο "Όλα Μπάχαλο Φέτος" ήταν η Μαρία Μπεκατώρου και ο Θέμος Ανασ...


Καλεσμένη στο "Όλα Μπάχαλο Φέτος" ήταν η Μαρία Μπεκατώρου και ο Θέμος Αναστασιάδης με λίγα λόγια την αποκάλεσε "ξέκωλο" ενώ η ίδια αποκάλυψε πως το στήθος της είναι φυσικό...
Η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως έχει κάνει ασφαλιστικά μέτρα για το Μastrer Chef Junior μαζί με τους εργαζομένους και τους κριτές. Mίλησε για τα πρόσωπα που έχει αναδείξει μέσα από την εκπομπή της και έκανε το δικό της top με αυτές τις προσωπικότητες.
Η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως εκείνη έκανε πρόταση γάμου στον σύζυγο της και του ανακοίνωσε απλά ότι παντρεύονται. Μίλησε για το καινούριο talent show του ΑΝΤ1 που σύμφωνα με τις πληροφορίες η ίδια θα το παρουσιάσει και όπως είπε στεναχωριέται που δεν θα είναι ο Γιάννης Λάτσιος στην επιτροπή.
Η παρουσιάστρια δέχτηκε μια επίθεση εν ώρα εκπομπής ( την ώρα που οι κάμερες θα έπρεπε να έχουν κλείσει) από τον Θέμο , που της όρμηξε και την έριξε πάνω στο τραπέζι!

1 σχόλιο

  1. ΠΑΝΤΟΣ ΕΣΥ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΑΥΓΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΙΔΙΟΣ ΑΥΓΟΣΤΟΜΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση