GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάτρα: Ξύλο και εγκλωβισμοί στο ΤΕΙ - Δηλώσεις του Προέδρου του ΤΕΙ [Video]

Ο Πρόεδρος του ΤΕΙ κ. Σ. Καπλάνης αναφέρει σε συνέντευξη του στον Αlpha πως... ''Αυτήν την ώρα είμαστε στην αίθουσα συνελεύσ...

Ο Πρόεδρος του ΤΕΙ κ. Σ. Καπλάνης αναφέρει σε συνέντευξη του στον Αlpha πως...


''Αυτήν την ώρα είμαστε στην αίθουσα συνελεύσεων και είμαστε εγκλωβισμένοι, όλοι οι φοιτητές στη συνέλευση απαιτούν την παραίτηση όλων των μελών της συνέλευσης γιατί δεν έχουμε ασκήσει τα αιτήματα μας για να λειτουργήσει το τμήμα κοινωνικής εργασίας, στην Πάτρα και η Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας καθώς το ΤΕΙ είναι αυτόνομο.

Ενημερωθήκαμε από το Υπουργείο Παιδείας ότι η Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας λειτουργεί σαν μεγάλο τμήμα με τρεις κατευθύνσεις, και αυτή η εξέλιξη ήταν που οδήγησε τα μέλη της γενικής συνέλευσης του ΤΕΙ να αποφασίσει να ανοίξει το ΤΕΙ να λειτουργήσει και συμφώνως να ζητήσουμε κάτι καλύτερο.

Οι φοιτητές ζητούν την παραίτηση,τόσο την δικιά μου ,αλλά και των μελών της συνέλευσης, είμαστε εγκλωβισμένοι εδώ στην αίθουσα επί ώρες.

Παράλληλα, την ώρα που τελείωνε η συνέλευση και εισέρχονται οι φοιτητές στον χώρο της συνέλευσης, και μια ομάδα έξω στον χώρο του ΤΕΙ εισέβαλε στον χώρο και χτυπήθηκαν με φοιτητές, γεγονός το οποίο καταδίκασα.

Τέτοιες βίαιες ενέργειες πρέπει να καταδικάζονται και πριν από λίγο μια φοιτήτρια μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ, ειδοποιήθηκε από τους άλλους φοιτητές το 166 και την μετάφεραν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες''.


patrasnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση