GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξάνθη: Παταγώδης αποτυχία στο Συλλαλητήριο για τη Δημόσια Υγεία [video]

Οι περαστικοί ήταν πιο πολλοί από τους διαδηλωτές. Διεκδικεί μια θέση στο βιβλίο Γκίνες… μια διαμαρτυρία χωρίς διαμαρτυρόμενους! Με ...

Οι περαστικοί ήταν πιο πολλοί από τους διαδηλωτές. Διεκδικεί μια θέση στο βιβλίο Γκίνες…
μια διαμαρτυρία χωρίς διαμαρτυρόμενους!

Με τους περαστικούς να ξεπερνούν κατά πολύ τους διαδηλωτές πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης στην Κεντρική Πλατεία της Ξάνθης συλλαλητήριο διαμαρτυρίας από πλευράς των Νοσοκομειακών Υπαλλήλων Ξάνθης, διεκδικώντας όμως επάξια μια θέση στο βιβλίο Γκίνες, με τους συμμετέχοντες να μετριούνται σε δάκτυλα ενός χεριού!

Παρά το γεγονός πως υπήρξε κινητοποίηση για το συγκεκριμένο συλλαλητήριο το οποίο είχε προγραμματιστεί για τις 18.00 το απόγευμα της Τρίτης στην Κεντρική Πλατεία της πόλης, μέχρι και τις 19.00 οι διαδηλωτές δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα 20 άτομα, τη στιγμή που μόνο οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Ξάνθης ξεπερνούν κατά πολύ τα 600 άτομα. Στο συλλαλητήριο συμμετείχε και το Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ Ξάνθης, ωστόσο η απελπιστικά ερημική εικόνα που παρουσίασε η συμμετοχή στη διαμαρτυρία απογοήτευσε τους διοργανωτές.

Τα προβλήματα που καταγράφονται στις παρεχόμενες υπηρεσίες δημόσιας υγείας στην Π.Ε. Ξάνθης έχουν επισημανθεί επανειλημμένως χωρίς ωστόσο να δίνεται λύση σε αυτά, αλλά αντίθετα να προστίθενται καθημερινά και άλλα. Η τραγική αυτή κατάσταση την οποία ωστόσο επωμίζονται καθημερινά οι ασφαλισμένοι του Νομού δεν φαίνεται να είναι ικανή για να κινητοποιήσει τους πολίτες ώστε να συμμετέχουν σε μια διαμαρτυρία, ενώ στους αποθαρρυντικούς παράγοντες πρέπει να συνυπολογιστεί και η γενικότερη αμφισβήτηση των πολιτών απέναντι σε τέτοιους είδους κινητοποιήσεις.






thrakitoday.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση