GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ημερίδα για τη Δωρεά 0ργάνων την Τετάρτη στο ΑΠΘ

Η Θεσσαλονίκη Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014 στηρίζει την ημερίδα για τη Δωρεά Οργάνων που πραγματοποιείται την Τετάρτη 15 Μαΐου 2013...

Η Θεσσαλονίκη Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014 στηρίζει την ημερίδα για τη Δωρεά Οργάνων που πραγματοποιείται την Τετάρτη 15 Μαΐου 2013 ώρα 17.00 στο Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων Α.Π.Θ.. (3ης Σεπτεμβρίου, Πανεπιστημιούπολη).
Η ημερίδα διοργανώνεται από την Ελληνική Επιτροπή Διεθνών Σχέσεων & Ανταλλαγών Φοιτητών Ιατρικής (HelMSIC) Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων και υπό την αιγίδα της Ιατρικής Σχολής ΑΠΘ, του Δήμου Θεσσαλονίκης και της Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Νεολαίας: Θεσσαλονίκη 2014.
Στόχος της ημερίδας είναι ενόψη της εφαρμογής του νόμου για τη δωρεά οργάνων που τίθεται σε ισχύ την 1η Ιουνίου 2013, να ευαισθητοποιηθεί το κοινό για αυτήν την ύψιστη πράξη αγάπης και προσφοράς προς το συνάνθρωπο, η οποία ωστόσο συχνά γίνεται αντικείμενο διαμάχης και παραπληροφόρησης, λόγω ελλιπούς ή και διαστρεβλωμένης ενημέρωσης.
Περισσότερες πληροφορίες στο επίσημο site www.helmsic.gr και στο www.thessaloniki.helmsic.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση